Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
H Disney ανοίγει πολυκατάστημα παιχνιδιών στη Μόσχα

H Disney ανοίγει πολυκατάστημα παιχνιδιών στη Μόσχα

Η «Walt Disney εταιρείες ΚΑΚ», που είναι θυγατρική εταιρεία της The Walt Disney Conpany, άνοιξε στο πολυκατάστασημα παιχνιδιών γνωστό ως «Κόσμος του Παιδιού», στην οδό Λουμπλιάνκα, το πρώτο κατάστημα παιγνιδιών Disney στην Ρωσία. Έως το τέλος του έτους θα ανοίξουν άλλα τρία παρόμοια καταστήματα σε τρία διαφορετικά εμπορικά κέντρα.

Η «Walt Disney εταιρείες ΚΑΚ» (Κοινοπολιτεία Ανεξάρτητων Κρατών – σ.σ), που είναι θυγατρική εταιρεία της The Walt Disney Conpany, άνοιξε στο πολυκατάστασημα παιχνιδιών γνωστό ως «Κόσμος του Παιδιού», στην οδό Λουμπλιάνκα, το πρώτο κατάστημα παιχνιδιών Disney στην Ρωσία.

Έως το τέλος του έτους θα ανοίξουν άλλα τρία παρόμοια καταστήματα σε τρία διαφορετικά εμπορικά κέντρα.

«Είναι μια σημαντική στρατηγική πρωτοβουλία για εμάς. Θα είναι ένας μοναδικός χώρος στον οποίο τα παιδιά θα μπορούν να επικοινωνούν με τα πρόσωπα της Disney», δήλωσε η γενική διευθύντρια της Disney στην Ρωσία, Μαρίνα –Ζιγκάλοβα Όσκαν.

Το κατάστημα της Disney, που εκτείνεται σε 350 τμ, θα βρίσκεται στον πρώτο όροφο του πολυκαταστήματος παιγνιδιών «Ο Κόσμος του Παιδιού» και εκεί θα πωλούνται παιγνίδια με τους ήρωες της Disney, του Star Wars και της MARVEL. Συνολικά στο κατάστημα θα υπάρχουν 2.000 κωδικοί με παιγνίδια και αναμνηστικά. Σύμφωνα με την Μαρίνα –Ζιγκάλοβα Όσκαν, μερικά από τα είδη αυτά είναι μοναδικά, και δεν θα μπορεί να τα βρει κανείς σε άλλα καταστήματα στην Ρωσία.

Η ίδια μάλιστα επεσήμανε ότι το κατάστημα αυτό στον «Κόσμο του Παιδιού» είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας που υπήρξε με την εταιρεία διαχείρισης λιανικού εμπορίου IDEAS4RETAIL και «είναι ένα εντελώς μοναδικό μοντέλο καταστήματος που υπάρχει μόνο στην Ρωσία» ενώ σε όλο τον κόσμο τα καταστήματα της Disney διευθύνονται μέσω της Disney Store.

in.gr,ΑΠΕ/Reuters/Tass

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024