Ένοπλη ληστεία σε εταιρεία τροφίμων στο Μενίδι
Άγνωστοι δράστες απείλησαν με όπλα υπαλλήλους εταιρείας τροφίμων, αργά το βράδυ της Πέμπτης, στο Μενίδι, και στη συνέχεια πήραν το χρηματοκιβώτιο με άγνωστο χρηματικό ποσό.
Άγνωστοι δράστες απείλησαν με όπλα υπαλλήλους εταιρείας τροφίμων, αργά το βράδυ της Πέμπτης, στο Μενίδι, και στη συνέχεια πήραν το χρηματοκιβώτιο με άγνωστο χρηματικό ποσό.
Ειδικότερα, οι δράστες εισέβαλαν στα γραφεία της εταιρείας, στις 23:00, κρατώντας όπλα. Aφού ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους, πήραν το χρηματοκιβώτιο το οποίο φόρτωσαν σε ΙΧ, που είχε κλαπεί από την περιοχή των Πετραλώνων.
Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε καμένο, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στη συμβολή των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Δεκελείας, στο Μενίδι.
Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Β. Κικίλιας: «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για τους Έλληνες ως προς τις επιπτώσεις του πολέμου»
- LIVE: Άρσεναλ – Έβερτον
- LIVE: Τσέλσι – Νιούκαστλ
- Υποκλοπές: «Σημαντική η έμμεση ομολογία του Ταλ Ντίλιαν» – Τι λέει ο δικηγόρος των θυμάτων
- Ο Ελ Κααμπί υπέγραψε το συμβόλαιο, θέλει να «υπογράψει» και το πρωτάθλημα
- LIVE: Πανσερραϊκός – Άρης
- Η Βόρεια Κορέα εκτοξεύει πυραύλους στη θάλασσα της Ιαπωνίας
- Super League: Ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας ο Ολυμπιακός – Το υπόλοιπο πρόγραμμα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 14.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442