
Ξεκίνησε η συνεδρίαση του ΣΑ για τη Β. Κορέα
Το Συμβούλιο Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών άρχισε πριν από λίγο την κατεπείγουσα συνεδρίασή του προκειμένου να συζητήσει για την τελευταία εκτόξευση διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου από τη Βόρεια Κορέα.
Το Συμβούλιο Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών άρχισε πριν από λίγο την κατεπείγουσα συνεδρίασή του προκειμένου να συζητήσει για την τελευταία εκτόξευση διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου από τη Βόρεια Κορέα, ενέργεια που αναμένεται να οδηγήσει τη διεθνή κοινότητα στην άσκηση μεγαλύτερων πιέσεων σε βάρος της Πιονγιάνγκ.
Την έκτακτη σύγκληση του ΣΑ του ΟΗΕ ζήτησαν οι ΗΠΑ, η Ιαπωνία και η Νότια Κορέα.
Η Βόρεια Κορέα αυτοανακηρύχθηκε πυρηνική δύναμη μετά τη νέα της δοκιμή, καθώς όπως διαβεβαίωσε είναι πλέον σε θέση να πλήξει όλες τις μεγάλες αμερικανικές πόλεις με τους πυραύλους της.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Τι είπε ο Αντσελότι για τον αποκλεισμό της Βραζιλίας και την επόμενη μέρα…
- Φωτιά: Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς τη Δευτέρα σε έξι περιοχές της χώρας
- Σχέσεις: Εσύ ξέρεις τη «Θεωρία της Καρέκλας»;
- «Ξεμπλοκάρουν» οι πωλήσεις κατασχεμένων ακινήτων – Όλα τα κριτήρια
- Αδιανόητο: Ο Χέντερσον χτύπησε στους πανηγυρισμούς της Αγγλίας και αποχώρησε με φορείο! (vid, pic)
- Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στην Οινόη – Σε επιφυλακή για αναζωπυρώσεις οι πυροσβεστικές δυνάμεις


