Εξαιρετική εμφάνιση από τον Ολυμπιακό, καθώς νίκησε εκτός έδρας και τη Βαλένθια με 72-64 και συνεχίζει στην πρώτη θέση της Ευρωλίγκα.
Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τον έλεγχο του ματς σε όλη τη διάρκεια του. Έπαιξαν σπουδαία άμυνα, κυριάρχησαν στα ριμπάουντ και είχαν καλό ρυθμό στην επίθεση. Παράλληλα, οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν πάντα «απαντήσεις» όσες φορές η Βαλένθια μείωνε τη διαφορά.
Μίλαν και Γιουβέντους έμειναν για δεύτερη φορά φέτος στο 0-0, με το αποτέλεσμα να βολεύει την πρωτοπόρο Ίντερ που πλησίασε ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα.
Το... έλα να δεις έγινε σε ματς της Ουέσκα με τη Σαραγόσα, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, αφού αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα, στη συνέχεια όρμησε σε αντίπαλο και τον ξάπλωσε κάτω με μπουνιά!
Χάρη σε γκολ του Χρήστου Τζόλη η Μπριζ «σφράγισε» σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Γάνδης (2-0) και υπολείπεται δύο βαθμούς της πρωτοπόρου Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Η επιστροφή του Αμερικανού προσφέρει πολλά στον Μπαρτζώκα ενόψει Μονακό και ο σέντερ των πειραιωτών έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να δώσει σημαντικές λύσεις