Στην εξάρθρωση δύο εγκληματικών οργανώσεων που εμπλέκονται στην διακίνηση και εμπορία σημαντικών ποσοτήτων ναρκωτικών προχώρησε η Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας, ύστερα από μεγάλη επιχείρηση, κατά την οποία συνελήφθη κι ένας στρατιωτικός που υπηρετεί στις Ειδικές Δυνάμεις.

Η μια εγκληματική οργάνωση αποτελούνταν από έξι άτομα, ενώ η δεύτερη από πέντε. Επίσης, έχει σχηματισθεί δικογραφία σε βάρος 35 ατόμων, τα οποία προμηθεύονταν χασίς από το συγκεκριμένο κύκλωμα, σύμφωνα με το lamiareport.gr

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για συλλήψεις δέκα Ελλήνων, ενώ αναζητούν και έναν Αλβανό, ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί. Ακόμα, δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει κλείσει ο κύκλος των συλλήψεων, με τις έρευνες να συνεχίζονται.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ένας 37χρονος στρατιωτικός από τη Λαμία, ο οποίος υπηρετεί στις Ειδικές Δυνάμεις.

Στα χέρια των αστυνομικών έχουν βρεθεί πάνω από 22 κιλά χασίς, ενώ διψήφιος αριθμός δενδρυλλίων βρέθηκε στο σπίτι ενός εκ των συλληφθέντων, καθώς επίσης 4 ζυγαριές ακριβείας, όπλα, φυσίγγια και χρηματικό ποσό.

in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Γράψτε το σχόλιο σας