Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Nissan Kicks 2018:  Η περιπετειώδης πλευρά ενός Micra

Nissan Kicks 2018: Η περιπετειώδης πλευρά ενός Micra

Ένας από τους πιθανούς διαδόχους του Nissan Juke αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου του Los Angeles.


Η επόμενη ημέρα για τη Nissan στην κατηγορία των αστικών διαστάσεων crossover δεν θα χαρακτηρίζεται από τη σχεδιαστική εκκεντρικότητα του Juke.

Αυτό τουλάχιστον αφήνει να εννοηθεί η παρουσία του Kicks στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Los Angeles, όπου και πραγματοποίησε την παγκόσμια πρεμιέρα του.

Παρατηρώντας το Nissan Kicks γίνεται από την πρώτη στιγμή αντιληπτή η σχεδιαστική συγγένειά του με το νέο Micra. Μπορεί η αυξημένη απόσταση από το έδαφος και τα σκουρόχρωμα πλαστικά προστατευτικά του αμαξώματος να προσδίδουν έναν διαφορετικό χαρακτήρα, ωστόσο, δεν λείπουν εκείνα τα στοιχεία που παραπέμπουν στο supermini της ιαπωνικής φίρμας.

Το ίδιο ισχύει άλλωστε και για το εσωτερικό του αυτοκινήτου, όπου ξεχωρίζει η κεντρικά τοποθετημένη οθόνη αφής και το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών με την επίπεδη στην βάση της στεφάνη.

Η αμερικανική εκδοχή του αυτοκινήτου, η εμπορική πορεία της οποία αναμένεται να ξεκινήσει τον Ιούνιο του 2018, εφοδιάζεται με έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης 1,6 λίτρων.

Αποδίδοντας 125 ίππους, συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενης σχέσης διαμορφώνοντας αποκλειστικά δικίνητες εκδόσεις.

Αν και η παρουσία του αυτοκινήτου στην ευρωπαϊκή αγορά δεν έχει επιβεβαιωθεί, σχεδόν σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η αντικατάσταση του ατμοσφαιρικού συνόλου με τους υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες βενζίνης και diesel που συναντά κανείς σήμερα στην γκάμα του Μicra.

auto.in.gr

Sports in

Η αντίδραση του Σλούκα μετά το μεγάλο λάθος: Χτυπιόταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού (vids)

Ο Κώστας Σλούκας ήταν απαρηγόρητος στον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά το τέλος που έκανε στο φινάλε του αγώνα με τη Μακάμπι και είχε πολλές έντονες αντιδράσεις…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024