
Στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά έφτασε ο μετροπόντικας
Στο σταθμό που κατασκευάζεται στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά έφτασε το πρωί της Τετάρτης ο μετροπόντικας, που ολοκλήρωσε την επέκταση της γραμμής.
Την επέκταση της «μπλε» γραμμής του Μετρό προς Πειραιά ολοκλήρωσε ο μετροπόντικας, που έσκαψε το τούνελ μήκους 7,6 χιλιομέτρων και έφτασε στο σταθμό που κατασκευάζεται μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών εντός του 2018 αναμένεται να δοθούν προς χρήση οι σταθμοί Αγία Βαρβάρα, Κορυδαλλός και Νίκαια και το υπόλοιπο (Μανιάτικα, Πειραιάς και Δημοτικό Θέατρο) τρία χρόνια αργότερα.
Παράλληλα, εντός του επόμενου έτους αναμένεται να παραδοθεί στην κυκλοφορία και η επέκταση του τραμ από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας μέχρι τον Πειραιά.
in.gr
- Η G7 ανησυχεί για τη σημαντική ενίσχυση των πυρηνικών οπλοστασίων της Κίνας και της Ρωσίας
- Η Google θα επενδύσει 40 δισ. δολάρια στην εταιρεία Τεχνητής Νοημοσύνης Anthropic
- Λευκός Οίκος: Χωρίς τον όρο «γενοκτονία» η ανακοίνωση για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων
- Γάζα: Νέες σφαγές, ακόμα και παιδιών, από τις ισραηλινές δυνάμεις – Σκότωσαν μητέρα με 2 παιδιά της
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Κωδικός 10%
- Πόλεμος στο Ιράν: Πώς απειλεί την fast fashion – Έρχεται κύμα ανατιμήσεων σε ρούχα και sneakers
