Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα επίθεση ΝΔ στον Τζανακόπουλο για τη Μαρέβα Μητσοτάκη

Νέα επίθεση ΝΔ στον Τζανακόπουλο για τη Μαρέβα Μητσοτάκη

«Είναι προφανής η προσπάθεια του κυβερνητικού συκοφάντη να αποροσανατολίσει τη συζήτηση από το σκάνδαλο Τσίπρα - Καμμένου» τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο, για το «πόθεν έσχες» της Μαρέβας Μητσοτάκη. Νωρίτερα, ο κ. Τζανακόπουλος, κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, κληθείς να σχολιάσει το εξώδικο της Μαρέβας Μητσοτάκη, είπε ότι «αν θεωρεί ότι η πολιτική συζήτηση πρέπει να γίνεται μέσω εξωδίκων, τότε να το καλωσορίσω».

«Είναι προφανής η προσπάθεια του κυβερνητικού συκοφάντη να αποροσανατολίσει τη συζήτηση από το σκάνδαλο Τσίπρα – Καμμένου» τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο, για το «πόθεν έσχες» της Μαρέβας Μητσοτάκη, ενώ – όπως επισημαίνει η Πειραιώς – γνωρίζει ότι υπάρχει τελεσίδικη απόφαση της Βουλής.

«Η κυβέρνηση, ωστόσο, δεν θα ξεφύγει από τα ερωτήματα που έχουν οι πολίτες: Ποιος έβαλε μεσάζοντα σε μια διακρατική συμφωνία και γιατί χάθηκαν 66 εκατ. ευρώ από τις ένοπλες δυνάμεις και τη χώρα;», επισημαίνει καταληκτικά η ΝΔ.

Νωρίτερα, ο κ. Τζανακόπουλος, κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, κληθείς να σχολιάσει το εξώδικο της Μαρέβας Μητσοτάκη, είπε ότι «αν θεωρεί ότι η πολιτική συζήτηση πρέπει να γίνεται μέσω εξωδίκων, τότε να το καλωσορίσω», ενώ υποστήριξε ότι η συγκεκριμένη κίνηση είναι ένδειξη αδυναμίας.

«Θα πρέπει να κατανοήσει ότι είναι δημόσιο πρόσωπο ως σύζυγος του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Πρέπει να ακούει την κριτική» είπε, για να προσθέσει ότι κ. Μητσοτάκης «αρνείται να απαντήσει εδώ και καιρό σε συγκεκριμένα ερωτήματα, κάποια από τα οποία αφορούν τις δραστηριότητες της συζύγου του».

in.gr

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024