Ιωάννινα: Επεισόδια και συλλήψεις σε σούπερ μάρκετ
Επεισόδια με άνδρες των ΜΑΤ και δώδεκα συλλήψεις, ανάμεσα τους και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων, σημειώθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης κατά την διαμαρτυρία απολυμένων εργαζομένων, έξω από κατάστημα αλυσίδας σούπερ μάρκετ.
Επεισόδια με άνδρες των ΜΑΤ και δώδεκα συλλήψεις, ανάμεσα τους και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων, σημειώθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης κατά την διαμαρτυρία απολυμένων εργαζομένων, έξω από κατάστημα αλυσίδας σούπερ μάρκετ.
Το Εργατικό Κέντρο, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, έχει προκηρύξει 24ωρη απεργία στη συγκεκριμένη επιχείρηση για «την ανάκληση της σωρείας προσχηματικών μηνύσεων που έχει υποβάλλει η εργοδοσία εναντίον εργαζομένων που ζητούν το αυτονόητο δικαίωμά τους να συνεχίσουν να εργάζονται».
Δεκάδες εργαζόμενοι με τα σωματεία τους, καθώς και απολυμένοι από την επιχείρηση, βρέθηκαν από το πρωί μπροστά στο συγκεκριμένο κατάστημα για την περιφρούρηση της απεργίας, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου.
Μετά από μήνυση που υπέβαλλε ο εκπρόσωπος της αλυσίδας, στο χώρο έφτασαν μια διμοιρία και αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ιωαννίνων, όμως η παρουσία τους πυροδότησε ένταση.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και ορίστηκε τακτική δικάσιμος για τις 8 Δεκεμβρίου.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Πότε θα παίξει η Σάκκαρη κόντρα στην Αντρέεβα για τον δεύτερο γύρο του Australian Open
- Ταυτοποιήθηκε με τη βοήθεια ΑΙ ο ναζί μιας από τις πιο ανατριχιαστικές φωτογραφίες του Ολοκαυτώματος
- Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Πού εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα
- Ο Κωστούλας έβαλε… φωτιά στο «X» με το «ψαλιδάκι»: «El Babinho, το αστέρι της Μπράιτον είναι εδώ» (vids)
- Σεισμός 4 Ρίχτερ νοτιοδυτικά της Λακωνίας
- Η Ιαπωνία σπάει ρεκόρ στους τουρίστες, με τους Κινέζους ωστόσο να της γυρνούν την πλάτη – Ο στόχος για το 2030
