Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σε εκκλησία στο Κάστρο του Ουίνδσορ ο γάμος του Χάρι με τη Μέγκαν

Σε εκκλησία στο Κάστρο του Ουίνδσορ ο γάμος του Χάρι με τη Μέγκαν

Στο Παρεκκλήσι Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ θα παντρευτούν, τον Μάιο του 2018, ο πρίγκιπας Χάρι με την ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ. Το ζευγάρι που πρόσφατα αρραβωνιάστηκε, δεν έχει ανακοινώσει επίσημα την ημερομηνία γάμου. Η περίπτωση, πάντως, της 36χρονης διαζευγμένης αμερικανίδας είναι, αν μη τι άλλο, ιδιαίτερη για τα δεδομένα του παλατιού.

Στο Παρεκκλήσι Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ θα παντρευτούν, τον Μάιο του 2018, ο πρίγκιπας Χάρι με την ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ. Πρόσφατα το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε, είδηση που πρωταγωνιστεί τελευταία στα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Η περίπτωση της 36χρονης διαζευγμένης αμερικανίδας είναι, αν μη τι άλλο, ιδιαίτερη για τα δεδομένα του παλατιού.

Η Μέγκαν Μαρκλ, προτεστάντισσα που πήγε σε Καθολικό σχολείο, θα βαπτιστεί προηγουμένως Αγγλικανή και θα υποβάλει αίτημα να της χορηγηθεί η βρετανική υπηκοότητα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Χάρι, τον Τζέισον Νάουφ.

Μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία, που μπορεί να πάρει αρκετά χρόνια, θα διατηρήσει την αμερικανική υπηκοότητα.

Το ζευγάρι επέλεξε το Κάστρο του Ουίνδσορ γιατί έχει περάσει εκεί κάποιο διάστημα και «έχει ξεχωριστή θέση» στη ζωή τους, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Παλατιού, τα έξοδα για τη γαμήλια τελετή θα τα καλύψει η βασιλική οικογένεια.

Ο Χάρι είναι πέμπτος στη σειρά της διαδοχής, μετά τον πατέρα του, τον αδερφό του και τα δυο του ανίψια.

Η πρώην επίσημη εμφάνιση του πρίγκιπα και της Μέγκαν Μαρκλ μετά την ανακοίνωση των αρραβώνων τους θα γίνει την Παρασκευή στο Νότιγχαμ, όπου ο Χάρι έχει δύο υποχρεώσεις που σχετίζονται με το φιλανθρωπικό έργο του και αφορούν η μία το AIDS και η δεύτερη την παραβατικότητα των ανηλίκων.

Αμερικανή, μιγάδα και «δυναμικά ανεξάρτητη»: η ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ, που θα παντρευτεί τον πρίγκιπα Χάρι την άνοιξη 2018, φέρνει μαζί της έναν άνεμο φρεσκάδας στη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας.

Τις τελευταίες ημέρες τα νέα είχαν φτάσει σε όλες τις αίθουσες σύνταξης: η 36χρονη αμερικανίδα ηθοποιός εγκαταστάθηκε στο Λονδίνο μαζί με τα δύο σκυλιά της, άρα η επίσημη ανακοίνωση είναι επικείμενη. Και τα γραφεία στοιχημάτων άρχισαν να ασχολούνται με την ημερομηνία του γάμου, τον σχεδιαστή του νυφικού, τα ονόματα των μαρτύρων…

Ωστόσο, όταν το όνομά της εμφανίσθηκε στις πρώτες σελίδες των εφημερίδων, εδώ και έναν περίπου χρόνο, η Αμερικανίδα με τα μαύρα μακριά μαλλιά και τη λεπτή φιγούρα, δικηγόρος στην τηλεοπτική σειρά «Suits», ήταν σχεδόν άγνωστη στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Από την δημοσιοποίηση και την επισημοποίηση της σχέσης τους μετά την κοινή τους εμφάνιση στους Invictus Games, τα φωτογραφικά στιγμιότυπα αρχίζουν να κατακλύζουν τις σελίδες των εφημερίδων και των περιοδικών.

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα, ο πρίγκιπας Χάρι έχει ήδη παρουσιάσει την εκλεκτή του στη γιαγιά του, τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Η Μέγκαν Μαρκλ έχει σπουδάσει σε σχολή Επικοινωνίας και είναι κόρη του Τόμας Μαρκλ, διευθυντή φωτογραφίας σε τηλεοπτικές σειρές, και της Ντόρια Ράντλαν, καθηγήτριας γιόγκα. Οπως και ο Χάρι, έχει πλούσια φιλανθρωπική δράση.

Μοναδικό «ψεγάδι», σύμφωνα με τα ταμπλόιντ, η ηθοποιός, τρία χρόνια μεγαλύτερη από τον Χάρι, είναι διαζευγμένη και φωτογραφίες της με τον πρώτο σύζυγό της, αμερικανό παραγωγό, αρχίζουν να ξεθάβονται.

in.gr

Sports in

Ο Ολυμπιακός με 2 νίκες, αλλάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Πόσο θα αλλάξουν οι συνθήκες για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, εάν ο Ολυμπιακός κάνει το «2 στα 2» στο Conference League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024