
Επιστροφή Σπανούλη, παίζει με Βαλένθια
Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Ολυμπιακό και τον Βασίλη Σπανούλη, καθώς ο αρχηγός των Πειραιωτών θα είναι στην αποστολή της ομάδας του λιμανιού, που θα ταξιδέψει στην Ισπανία για το ματς με τη Βαλένθια.
Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Ολυμπιακό και τον Βασίλη Σπανούλη, καθώς ο αρχηγός των Πειραιωτών θα είναι στην αποστολή της ομάδας του λιμανιού, που θα ταξιδέψει στην Ισπανία για το ματς με τη Βαλένθια.
Ο Σπανούλης προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις κι έτσι είναι πανέτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή.
Ο ηγέτης του Ολυμπιακού έμεινε εκτός δράσης για δύο μήνες, αλλά είναι και πάλι στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου, γεγονός που ισχυροποιεί σε πολύ μεγάλο βαθμό τους «ερυθρόλευκους».
Στην αποστολή της ομάδας του Πειραιά για το ματς με τη Βαλένθια είναι και ο Γιώργος Πρίντεζης, όχι όμως ο Μάντζαρης και ο Αγραβάνης που θα μείνουν στην Αθήνα.
in.gr
- Θεσσαλονίκη: Σφοδρή σύγκρουση φορτηγού με I.X. αυτοκίνητο – Στο νοσοκομείο μια γυναίκα
- Απεργούν οι υπάλληλοι του ΕΦΚΑ και των Δικαστηρίων – «Αποτέλεσμα κοινωνικού αυτοματισμού οι επιθέσεις»
- Καταρρέει με πάταγο ο μύθος του «επιτελικού κράτους» Μητσοτάκη
- Ντέρμπι ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων στη Μελβούρνη ή τη Νέα Υόρκη; Η FIFA απαντάει…
- Πώς κατάφερε να σκορπίσει τον τρόμο ο 89χρονος μέσα σε λίγα λεπτά – Το χρονικό μέχρι τη σύλληψη και τα κενά ασφαλείας
- Eπιδόματα: «Ηλεκτρονικό φακέλωμα» θα καταγράφει ποιος παίρνει, τι και πόσα – Οι αλλαγές





