
Επιστροφή Σπανούλη, παίζει με Βαλένθια
Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Ολυμπιακό και τον Βασίλη Σπανούλη, καθώς ο αρχηγός των Πειραιωτών θα είναι στην αποστολή της ομάδας του λιμανιού, που θα ταξιδέψει στην Ισπανία για το ματς με τη Βαλένθια.
Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Ολυμπιακό και τον Βασίλη Σπανούλη, καθώς ο αρχηγός των Πειραιωτών θα είναι στην αποστολή της ομάδας του λιμανιού, που θα ταξιδέψει στην Ισπανία για το ματς με τη Βαλένθια.
Ο Σπανούλης προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις κι έτσι είναι πανέτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή.
Ο ηγέτης του Ολυμπιακού έμεινε εκτός δράσης για δύο μήνες, αλλά είναι και πάλι στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου, γεγονός που ισχυροποιεί σε πολύ μεγάλο βαθμό τους «ερυθρόλευκους».
Στην αποστολή της ομάδας του Πειραιά για το ματς με τη Βαλένθια είναι και ο Γιώργος Πρίντεζης, όχι όμως ο Μάντζαρης και ο Αγραβάνης που θα μείνουν στην Αθήνα.
in.gr
- Έμπολα: Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας εξετάζει υποψήφια εμβόλια και διαθέσιμα σχήματα φαρμακευτικής αγωγής
- ΠΑΣΟΚ για άρνηση Τζαβέλλα: Ζούμε αλλεπάλληλες σκηνές στο έργο της συγκάλυψης
- Μαραντόνα, ετών 19: Το γκολ του αιώνα που… παραλίγο να μπει 6 χρόνια νωρίτερα (vids)
- Από πού κατάγεται το βαμβάκι; Γενετική μελέτη υφαίνει μια ιστορία χιλιετιών
- Κεσσές: Θλιβερή η απόφαση Τζαβέλλα να μην εμφανιστεί στη Βουλή – Επέλεξε να κρυφτεί, συνέβαλε στη συγκάλυψη των υποκλοπών
- Στην Ελλάδα έρχονται η πριγκίπισσα Άννα και ο σύζυγός της – Ποιους θα συναντήσουν
