Γέμισε τραπεζοκαθίσματα ο βυθός σε παραλία των Χανίων [Εικόνες]
Τραπεζάκια, ξαπλώστρες και ομπρέλες θαλάσσης γέμισε ο βυθμός στην θαλάσσια περιοχή των Αγίων Αποστόλων Χανίων μετά την πρόσφατη κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή.
Τραπεζάκια, ξαπλώστρες και ομπρέλες θαλάσσης γέμισε ο βυθμός στην θαλάσσια περιοχή των Αγίων Αποστόλων Χανίων μετά την πρόσφατη κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή.
Σύμφωνα με το zarpanews.gr, προφανώς οι τοπικοί επιχειρηματίες αιφνιδιάστηκαν από την κακοκαιρία που έπληξε τους Αγίους Αποστόλους στα τέλη Οκτωβρίου, δεν πρόλαβαν να μαζέψουν τον εξοπλισμό των καταστημάτων τους και έτσι, ξαπλώστες, ομπρέλες και καθίσματα βρέθηκαν στη θάλασσα.

Μένει τώρα να εξευρεθεί ποιος είναι αρμόδιος (ο τοπικός δήμος, το Λιμενικό Σώμα ή οι επιχειρηματίες) για την ανέλκυση των αντικειμένων από τον βυθό, καθώς εγκυμονεί ο κίνδυνος απώλειας της Γαλάζιας Σημαίας από την παραλία της περιοχής.
in.gr
- Με αυτές τις ομάδες συζητά ο Τζι Τζέι Σορτς
- Γκαζάκια κατά στελεχών της ΝΔ: «Χτύπημα που στόχευε σε δολοφονία» – Τι λένε Ιωακείμοβιτς και Αναστασιάδης
- Πολυκατοικία στα Πετράλωνα: Έλεγχοι από πραγματογνώμονες της Πολεοδομίας
- Ο τρόπος που δείχνει ο σκύλος ότι δεν είναι καλά
- Τενίστας είχε… πρόγραμμα: Zήτησε τάιμ άουτ για να φάει και μετά παραπονέθηκε για στομαχικές διαταραχές (vid)
- Ελένη Φουρέιρα: Εκρηκτική συναυλία στο Κατράκειο – Στο πλευρό της ο Αλμπέρτο Μποτία
- Γερμανία: Φωτιά σε νοσοκομείο – Τουλάχιστον δυο νεκροί, δεκάδες τραυματίες
- Εθνική μπάσκετ: Στη Ρουμανία για τη νίκη-πρόκριση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 02.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/adrien-sfSkPaeqkII-unsplash-1-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442