Τη μοναδική εμπειρία της κατάδυσης εν πλω με το πλέον σύγχρονο συμβατικό υποβρύχιο -τύπου 214- δίνει το Πολεμικό Ναυτικό, με πρόσκλησή του προς τους μαθητές της Γ' Λυκείου να δηλώσουν συμμετοχή.

Τη μοναδική εμπειρία της κατάδυσης εν πλω με το πλέον σύγχρονο συμβατικό υποβρύχιο -τύπου 214- δίνει το Πολεμικό Ναυτικό, με πρόσκλησή του προς τους μαθητές της Γ’ Λυκείου να δηλώσουν συμμετοχή.

Οι τυχεροί θα είναι δύο ζεύγη μαθητών-μαθητριών από την Σύμη και την Μάνδρα αντίστοιχα (που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες), καθώς και άλλοι 10 συμμαθητές τους ανά την επικράτεια.

Η πρόσκληση να επιβιβαστούν σε υποβρύχιο εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού, Άγιο Νικόλαο, ενώ για τη συμμετοχή στην κλήρωση απαιτείται η συμπλήρωση αίτησης και υπεύθυνης δήλωσης έως τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017.

Η κλήρωση για την επιλογή των τυχερών μαθητών και μαθητριών θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, κατά τη διάρκεια συναυλίας που διοργανώνει το Πολεμικό Ναυτικό προς τιμήν των οικογενειών του προσωπικού του.

Ωστόσο, ο πλους του υποβρυχίου θα πραγματοποιηθεί κατά τη χρονική περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, προκειμένου να μη διαταραχθεί η παρακολούθηση των μαθημάτων, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Πολεμικού Ναυτικού.

Για όσους κληρωθούν και διαμένουν σε απόσταση άνω των 200 χλμ από την Αθήνα, τα έξοδα μετακίνησης καθώς και διαμονής τους θα καλυφθούν με μέριμνα του Πολεμικού Ναυτικού.

in.gr

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr