Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανεστάλη η αποχή των συμβολαιογράφων από πλειστηριασμούς [Βίντεο]

Ανεστάλη η αποχή των συμβολαιογράφων από πλειστηριασμούς [Βίντεο]

Την αναστολή της αποχής τους και τη διενέργεια όλων των πλειστηριασμών (φυσικών και ηλεκτρονικών) αποφάσισαν στην έκτακτη Γενική Συνέλευση τους οι συμβολαιογράφοι, διασφαλίζοντας έτσι την έναρξη, την Τετάρτη, και των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. Ωστόσο, η συνεδρίαση διεξήχθη σε τεταμένο κλίμα, με πέντε μέλη της μειοψηφίας του ΔΣ του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών, Πειραιώς κ.λπ. να  παραιτούνται κατά τη διάρκεια της συνέλευσης και να αποχωρούν. Διαμαρτυρία από συλλογικότητες έξω από το Σύλλογο [Video].

Την αναστολή της αποχής τους από τους πλειστηριασμούς και τη διενέργεια όλων των πλειστηριασμών (φυσικών και ηλεκτρονικών) αποφάσισαν στην έκτακτη Γενική Συνέλευσή τους οι συμβολαιογράφοι, διασφαλίζοντας έτσι την έναρξη, την Τετάρτη, και των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, που περιλαμβάνονται και στα βασικά προαπαιτούμενα για την ολοκλήρωση της γ’ αξιολόγησης.

Ωστόσο, η συνεδρίαση διεξήχθη σε τεταμένο κλίμα, με πέντε μέλη του ΔΣ του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου να παραιτούνται κατά τη διάρκεια της συνέλευσης και να αποχωρούν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για μεθοδεύσεις, όπως κατήγγειλαν, από την πλειοψηφία της διοίκησης του Συλλόγου. Υπήρξε ωστόσο η απαιτούμενη απαρτία και συνεχίστηκαν οι εργασίες της.


Διαμαρτυρίες από συλλογικότητες

Εν τω μεταξύ, την απόφασή τους για τη στάση που θα κρατήσουν από εδώ και στο εξής κλήθηκαν να πάρουν οι συμβολαιογράφοι, ενώ συλλογικότητες διαμαρτύρονταν έξω από το Σύλλογο εκφράζοντας την έντονη αντίδρασή τους στους πλειστηριασμούς.

Μάλιστα, συγκεντρωμένοι πολίτες δεν δίστασαν να αποδοκιμάσουν συμβολαιογράφους έξω απο το σύλλογό τους, μόλις ενημερώθηκαν για την απόφασή τους.

Ορέστης Καρύπης

in.gr

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024