Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αγόρασε iPhone αλλά βρήκε... πατάτες [Βίντεο]

Αγόρασε iPhone αλλά βρήκε… πατάτες [Βίντεο]

Θύμα εξαπάτησης ισχυρίζεται πως έπεσε μια γυναίκα στην Αμερική, όταν κατά την πολυαναμενόμενη «Black Friday» αγόρασε ένα iPhone 6, αλλά αντ' αυτού τις έδωσαν έναν φορτιστή και μερικές... πατάτες.

Θύμα εξαπάτησης ισχυρίζεται πως έπεσε μια γυναίκα στην Αμερική, όταν κατά την πολυαναμενόμενη «Black Friday» αγόρασε ένα iPhone 6, αλλά αντ’ αυτού τις έδωσαν έναν φορτιστή και μερικές… πατάτες.

Ενώ οι προσφορές στη «Βlack Friday» παρουσιάζονται ως μια μεγάλη ευκαιρία για τους καταναλωτές, η γυναίκα από το Μιλγουόκι διαπίστωσε πως είναι και μεγάλη ευκαιρία για τους… απατεώνες.

Σε ένα βίντεο, το οποίο έχει γίνει viral, η άγνωστη γυναίκα ισχυρίζεται πως είδε στην γειτονιά της ένα μαύρο φορτηγό με μπαλόνια και αφίσες της «Black Friday». Το όχημα ήταν γεμάτο με gadgets, ρούχα και αξεσουάρ και αυτή σκέφτηκε πως θα ήταν μια καλή ευκαιρία να αγοράσει κάτι.

Ο οδηγός της πρότεινε να της πουλήσει το κινητό του για 100 δολάρια. Η γυναίκα δέχτηκε, μόνο που όταν πήγε στο σπίτι της, αντί για το κινητό, στη θήκη βρήκε… έντεκα πατάτες.

in.gr

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024