Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χωρίς νικητή η «μάχη» Ατρόμητου - Παναθηναϊκού

Χωρίς νικητή η «μάχη» Ατρόμητου – Παναθηναϊκού

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται ο Ατρόμητος, μαζί με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, μετά το βαθμό της ισοπαλίας που πήρε κόντρα στον Παναθηναϊκό για την 12η αγωνιστική της Super League με σκορ 1-1.

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται ο Ατρόμητος, μαζί με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, μετά το βαθμό της ισοπαλίας που πήρε κόντρα στον Παναθηναϊκό για την 12η αγωνιστική της Super League με σκορ 1-1.

Οι «Περιστεριώτες» ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό, εκμεταλλευόμενοι με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία τριών νέων παικτών στην άμυνα του «τριφυλλιού», των Διούδη, Αυλωνίτη και Ινσιούα, με τον Ντάουντα να γράφει το 1-0 με δυνατό σουτ από κοντινή απόσταση.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες για να διευρύνουν το προβάδισμά τους, ωστόσο ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού κατάφερε να αποκρούσει τα σουτ των Βασιλακάκη και Ντάουντα.

Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμό και ζήτησαν πέναλτι σε μια φάση που ο Ρισβάνης έκανε τάκλιν στον Μολίνς, με τον διαιτητή Μάνταλο να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι. Ότι δεν συνέβη στο 22’, έγινε στο 30’, όταν ο ρέφερι του αγώνα έδειξε το σημείο του πέναλτι για μαρκάρισμα του Χατζηισαΐα στον Άλτμαν. Ο Μολίνς ανέλαβε να το εκτελέσει και έγραψε το 1-1, το οποίο έμελε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πετύχουν ένα γκολ, έχοντας την καλύτερή τους ευκαιρία στο 48’ όταν ο Μάντσον έκανε ένα σουτ από περίπου 40μ., με τον Διούδη να ακουμπά ελάχιστα την μπάλα και να την στέλνει να τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρία στο 58΄, όταν ο Μολίνς βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή, αλλά δεν σούταρε καλά και ο Χατζηισαϊας πρόλαβε να απομακρύνει, ενώ στο 62΄ το σουτ του Λουντ πέρασε λίγο έξω.

Στο 68΄ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Κιβρακίδης, όμως το «τριφύλλι» δεν κατάφερε να εκμεταλλευθεί την αριθμητική υπεροχή και να πανηγυρίσει την πρώτη εκτός έδρας νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα.

Διαιτητής: Μάνταλος (Καβάλας)
Κίτρινες: Ρισβάνης, Κιβρακίδης, Μάντσον, Ουάρντα – Κολοβέτσιος, Καμπέσας, Λουντ, Αλτμαν, Μολίνς, Σιλά
Κόκκινη: Κιβρακίδης (68΄, 2η κίτρινη)
Οι συνθέσεις:
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Γιαννούλης, Χατζηισαϊας, Ρισβάνης, Κιβρακίδης, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς (63΄ Ούμπιντες), Ουάρντα, Βασιλακάκης (74΄ Καρασαλίδης), Ντιγκινί, Ντάουντα (83΄ Λαζαρίδης)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Ινσούα, Κουτρουμπής, Αυλωνίτης, Κολοβέτσιος, Λουντ, Καμπέσας (76΄ Χατζηγιοβάννης), Σιλά, Μουνιέ (46΄ Χίλιεμαρκ), Αλτμαν, Μολίνς (72΄ Τσάβες)

in.gr

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024