Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στην Κρήτη η εθνική για το ματς κόντρα στο Ισραήλ

Στην Κρήτη η εθνική για το ματς κόντρα στο Ισραήλ

Στο Ηράκλειο της Κρήτης βρίσκεται η εθνική μας ομάδα μπάσκετ για να αντιμετωπίσει την αντίστοιχη του Ισραήλ τη Δευτέρα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Στο Ηράκλειο της Κρήτης βρίσκεται ήδη η εθνική μας ομάδα μπάσκετ, όπου τη Δευτέρα θα αντιμετωπίσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Ισραήλ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Οι παίκτες του Θανάση Σκουρτόπουλου θα προσπαθήσουν να ζευγαρώσουν τις νίκες μετά από αυτή απέναντι στη Μεγάλη Βρετανία, έχοντας νέα πρόσωπα, αλλά και μία αποχώρηση.

Στην Κρήτη βρίσκονται ήδη οι τρεις παίκτες του Παναθηναϊκού που θα ενσωματωθούν στην αποστολή της ομάδας: οι Νικ Καλάθης, Θανάσης Αντετοκούνμπο και Ιαν Βουγιούκας.

Ωστόσο, από το βράδυ της Παρασκευής, στο δείπνο στο Λέστερ, είχε αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του ο Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος έχοντας κάνει ρεκόρ καριέρας με το εθνόσημο, σημειώνοντας 32 πόντους, αναχώρησε από το Λονδίνο για Κίνα, προκειμένου να συνεχίσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την ομάδα του.

Σε πόντους τον ακολούθησε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, μετρώντας 18 και κάνοντας αρκετά καλή εμφάνιση. Ο 24χρονος γκαρντ δήλωσε για τον αγώνα με τους Ισραηλινούς: «Είναι επίσης ένα δύσκολο παιχνίδι και περιμένουμε τη στήριξη του κόσμου για να κάνουμε το 2/2 και να αρχίσουμε ιδανικά την πορεία μας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019».

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του παιχνιδιού

Σε κυκλοφορία τέθηκαν και τα εισιτήρια για τον αγώνα της Εθνικής στο κλειστό «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου.

Σημεία πώλησης είναι το κλειστό των Πατελών, το Παγκρήτιο Στάδιο, το τουριστικό γραφείο Ferias (Εθνικής Αντιστάσεων 176) και φυσικά τα εκδοτήρια στο κλειστό «Δύο Αοράκια».

in.gr

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024