Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Πολυτελές ξενοδοχείο «Αριστοτέλης Ωνάσης» στον Σκορπιό

Το επενδυτικό σχέδιο της οικογένειας Ριμπολόβλεφ για το Σκορπιό έλαβε την έγκριση της κυβέρνησης, ανοίγοντας το δρόμο για ένα ιδιαίτερο ξενοδοχειακό συγκρότημα.

Τη θετική έγκριση της Διυπουργικής Επιτροπής Στρατηγικών Επενδύσεων έλαβε το επενδυτικό σχέδιο της οικογένειας Ριμπολόβλεφ για το νησί του Σκορπιού.

Μετά την απόφαση αυτή, ο Σκορπιός του Ωνάση θα αλλάξει όψη και θα μετατραπεί σε ένα μοναδικό ξενοδοχειακό συγκρότημα, με 20 βίλες εμβαδού από 500 έως 1.200 τ.μ., σπα, προπονητικό κέντρο και εστιατόρια.

Για να το πετύχει αυτό, η οικογένεια Ριμπολόβλεφ σκοπεύει να εκμεταλλευτεί επιπλέον 1.600 τ.μ. από τα συνολικά 20.000 τ.μ. που της επιτρέπουν οι όροι δόμησης, την ώρα που σήμερα οι στεγασμένες επιφάνειες καταλαμβάνουν επιφάνεια μόλις 4.000 τ.μ.

Όπως αναφέρεται από την Επιτροπή, το επενδυτικό σχέδιο ήπιας ανάπτυξης, τουριστικών υποδομών VIP Club για την προσέλκυση και φιλοξενία επισκεπτών υψηλού επιπέδου στη νήσο Σκορπιό της εταιρείας ΜΥΚΗΝΑΙ Α.Ε. έχει συνολικό ύψος 120.000.000 ευρώ.

«Το επενδυτικό κλίμα στην χώρα έχει αλλάξει και αυτό πλέον αποτυπώνεται στις επιχειρηματικές πρωτοβουλίες που εκδηλώνονται καθημερινά. Τόσο στρατηγικοί επενδυτές, όσο και μικρομεσαίες επιχειρήσεις επιβεβαιώνουν την εμπιστοσύνη τους στην ελληνική οικονομία» ανέφερε ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου.

in.gr

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024