
Αλληλεγγύη Αναστασιάδη προς την κυβέρνηση της Αιγύπτου
Ο Κύπριος πρόεδρος, Νίκος Αναστασιάδης, εξέφρασε την αλληλεγγύη του προς την κυβέρνηση της Αιγύπτου, με αφορμή την σημερινή τρομοκρατική επίθεση.
Ο Κύπριος πρόεδρος, Νίκος Αναστασιάδης, εξέφρασε την αλληλεγγύη του προς την κυβέρνηση της Αιγύπτου, με αφορμή την σημερινή τρομοκρατική επίθεση.
Σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο πρόεδρος Αναστασιάδης έγραψε:
«Στεκόμαστε αλληλέγγυοι με την κυβέρνηση της Αιγύπτου και του αιγυπτιακού λαού απέναντι σε μια δειλή τρομοκρατική επίθεση. Τα συλλυπητήριά μας στις οικογένειες των θυμάτων».
We stand in solidarity with the government of #Egypt, and the Egyptian people in the face of a cowardly terrorist attack. Our condolences to the families of the victims.
— Nicos Anastasiades (@AnastasiadesCY) 24 Νοεμβρίου 2017
in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΗΠΑ: Δικαστής αμφισβητεί τη συνταγματικότητα της προσφυγής του Τραμπ εναντίον της αμερικανικής εφορίας
- Greece Expands List of Protected ‘Untouched Beaches’
- «Ξέσπασε» ο Γκουαρντιόλα με τις τιμές των εισιτηρίων του Μουντιάλ: «Το ποδόσφαιρο είναι για τους φιλάθλους»
- Κεφαλονιά: Για απάτη είχε μηνυθεί από πρώην πελάτη του ο 66χρονος που μιλούσε με τη Μυρτώ το μοιραίο βράδυ
- ΣΥΡΙΖΑ για ρεπορτάζ in: Πόσο καιρό θα κάνει τον «ψόφιο κοριό» για τις υποκλοπές ο Μητσοτάκης;
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (25/4): Δράση με τελικό Κυπέλλου, Stoiximan GBL και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο
- Lolita Cercel: Γιατί μια εικονική ΑΙ τραγουδίστρια έχει εξοργίσει τους Ρομά
- Δάγκωσε τον σκύλο σας φίδι; – Οι πρώτες βοήθειες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/kiarash-mansouri-7yIWldVlGks-unsplash-1-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442