Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Πασκουάλ χαρακτήρισε εκπληκτική ομάδα τη Ρεάλ

Ο Πασκουάλ χαρακτήρισε εκπληκτική ομάδα τη Ρεάλ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Παρασκευή (24/11, 21:00) την Ρεάλ Μαδρίτης, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Euroleague. Ο τεχνικός των «πρασίνων», Τσάβι Πασκουάλ, έπλεξε με δηλώσεις του το εγκώμιο της «βασίλισσας», την οποία χαρακτήρισε ως μια εκπληκτική ομάδα, ενώ αναφέρθηκε ιδιαιτέρως στους Ταβάρες και Ντόντσιτς.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Παρασκευή (24/11, 21:00) την Ρεάλ Μαδρίτης, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Euroleague. Ο τεχνικός των «πρασίνων», Τσάβι Πασκουάλ, έπλεξε με δηλώσεις του το εγκώμιο της «βασίλισσας», την οποία χαρακτήρισε ως μια εκπληκτική ομάδα, ενώ αναφέρθηκε ιδιαιτέρως στους Ταβάρες και Ντόντσιτς.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός του «τριφυλλιού» είπε: «Η Ρεάλ είναι μια εκπληκτική ομάδα. Ακόμα κι αν προσπαθήσεις να παίξεις άμυνα, είναι δύσκολο να το κάνεις τόσο καλά απέναντί τους, γιατί έχουν την ποιότητα να σκοράρουν. Το πρώτο που πρέπει να καταλάβουμε είναι πως θα χρειαστούμε πάνω από 80 πόντους για να κερδίσουμε. Όταν παίζεις με μια τέτοια ποιοτική ομάδα, πρέπει να παίζεις καλά και στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση, για να έχεις πιθανότητες να κερδίσεις».

Όσον αφορά το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ρεάλ, Έντι Ταβάρες, υπογράμμισε: «Θα είναι δύσκολο και είναι κάτι που το γνωρίζουμε. Έχουμε μιλήσει στα αποδυτήρια με τους παίκτες μας, γιατί είναι ένας παίκτης με φοβερό μέγεθος, παίρνει καλές θέσεις στην επίθεση, έχει έφεση στο επιθετικό ριμπάουντ. Επίσης, και στην άμυνα προστατεύει καλά τη ρακέτα. Ξέρουμε την ποιότητά του, δεν μπορείς εύκολα να τον αντιμετωπίσεις, ωστόσο εμείς θα ψάξουμε να βρούμε τον τρόπο και στην άμυνα και στην επίθεση, να τον αντιμετωπίσουμε επιτυχώς».

Σχετικά με τον καλύτερο παίκτη της ισπανικής ομάδας, τον Λούκα Ντόντσιτς, τόνισε: «Είναι ένας απίστευτος παίκτης και πραγματικά δεν θυμάμαι κανέναν άλλον παίκτη στην ηλικία του να κάνει αυτά τα πράγματα. Σε κάθε περίπτωση, εμείς παίζουμε στην έδρα μας, περιμένουμε καλή ατμόσφαιρα και τον κόσμο μας να έρθει στο ΟΑΚΑ. Να είμαστε όλοι ενωμένοι. Ξέρουμε ποιον αντιμετωπίζουμε, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας για να κερδίσουμε».

Τέλος, ο Πασκουάλ μίλησε για τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο, ο οποίος συμπλήρωσε 20 χρόνια στα παρκέ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πρώτα από όλα, έχει απίστευτη ποιότητα στο παρκέ κι όλοι το ξέρουν. Σαν άνθρωπος, είναι εξαιρετικός. Όλα τα χρόνια μαζί του ήταν τρομερά και σίγουρα έχουμε μια εξαιρετική σχέση. Για εμένα, είναι ο καλύτερος παίκτης που έχω προπονήσει ποτέ. Τα 20 χρόνια του Ναβάρο σε ένα κλαμπ όπως η Μπαρτσελόνα είναι ένα απίθανο ρεκόρ, το οποίο δείχνει πόσο σημαντικός είναι για την ιστορία του κλαμπ και για εμένα ήταν πολύ σημαντικό που συνεργάστηκα μαζί του».

Από την πλευρά του, ο Κρις Σίνγκλετον τόνισε για τον αγώνα με τους Μαδριλένους: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Η Ρεάλ διαθέτει εξαιρετικό ρεκόρ τα δύο τελευταία χρόνια, πρόκειται για μια καλή ομάδα που δείχνει συνέπεια με την παρουσία της στα Final Four. Είναι πλήρης σε όλες τις θέσεις, αν και αυτή τη στιγμή έχει δύο σοβαρούς τραυματισμούς. Παρ’ όλα αυτά εμείς είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε».

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στον Λούκα Ντόντσιτς, είπε: «Η Ρεάλ δεν είναι μόνο εκείνος, αφού διαθέτει 10 παίκτες με εμπειρία τόσο από το ΝΒΑ όσο και από την Ευρώπη. Σίγουρα θα είναι κλειδί του ματς ο Ντόντσιτς, αλλά εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε σε όλους τους παίκτες».

in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024