Κέρκυρα: Αεροπορική σύνδεση με Βίλνιους από το Μάρτιο
Σύνδεση μεταξύ Κέρκυρας και Βίλνιους, της πρωτεύουσας της Λιθουανίας, με συχνότητα δύο πτήσεων την εβδομάδα, ενόψει του καλοκαιρινού προγράμματος για το 2018, ανακοίνωσε αεροπορική εταιρεία οικονομικών πτήσεων.
Σύνδεση μεταξύ Κέρκυρας και Βίλνιους, της πρωτεύουσας της Λιθουανίας, με συχνότητα δύο πτήσεων την εβδομάδα, ενόψει του καλοκαιρινού προγράμματος για το 2018, ανακοίνωσε αεροπορική εταιρεία οικονομικών πτήσεων.
Το νέο δρομολόγιο θα ξεκινήσει το Μάρτιο και η αεροπορική εταιρεία προσφέρει γι’ αυτό εισιτήρια σε πολύ χαμηλές τιμές για τις πτήσεις έως και το Μάιο.
«Η καλή συνεργασία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με τις αεροπορικές εταιρείες, τους tour operators και τους φορείς και επαγγελματίες του τουρισμού αποδεικνύεται καθημερινά. Τα Ιόνια νησιά πλέον βρίσκονται σταθερά στις προτιμήσεις όλο και περισσότερων παρόχων αεροπορικών συνδέσεων και τα δρομολόγια που συνδέουν τα νησιά μας με προορισμούς του εξωτερικού πληθαίνουν. Εκ παραλλήλου γίνονται ζωηρά βήματα για την επιμήκυνση της σεζόν, διότι οι παραπάνω πτήσεις ξεκινούν από το Μάρτιο του 2018, συνεπώς έχουμε και ποιοτικά και ποσοτικά θετικές επιπτώσεις στην τουριστική οικονομία. Η τουριστική περίοδος του 2018, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και τις προκρατήσεις που υπάρχουν, θα είναι μια ακόμη καλή χρονιά για τα Ιόνια νησιά» δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Νησιωτικής Πολιτικής, Σπύρος Γαλιατσάτος.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Η τεχνητή νοημοσύνη απέκτησε τον μεγαλύτερο αντίπαλό της: την κοινωνία
- Τα ψέματα δημιουργούν πρόβλημα ακόμα κι αν είναι για καλό σκοπό
- Ο Βιν Ντίζελ μοιράζεται στιγμιότυπα από τα παρασκήνια της ταινίας «Fast Forever»
- Σύνοδος κορυφής του ΝΑΤΟ: Ο Τραμπ δεν ξεχνά ότι δεν τον βοήθησαν με το Ιράν – Και θα το καταστήσει σαφές
- Στεγαστική κρίση: «Βουτιά» στις βαθύτερες αιτίες της – Από το δικαίωμα στην κατοικία στην επισφάλεια
- Σύνοδος κορυφής υπό πίεση: Το ΝΑΤΟ και οι Ευρωπαίοι μεταξύ του «οικοδεσπότη» Ερντογάν και του «μπαμπάκα» Τραμπ
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Πώς η Νότια Κορέα έκανε την ΑΙ να πάψει να είναι εχθρός των εργαζομένων
- Ιράν: Οι βομβαρδισμοί των ΗΠΑ ήταν πιο εκτεταμένοι από τους προηγούμενους – Επλήγησαν «πάνω από 80 στόχοι»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442