Βουλή: Δεν αποδέχθηκε το εισαγγελικό αίτημα άρσης ασυλίας του Π.Καμμένου
Δεν αποδέχθηκε η πλειοψηφία της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής το εισαγγελικό αίτημα για την άρση της βουλευτικής ασυλίας του υπουργού Εθνικής Άμυνας Π.Καμμένου μετά από την μηνυτήρια αναφορά που έχει καταθέσει εις βάρος του ο εκδότης των «Παραπολιτικών» Ι.Κουρτάκης για «συκοφαντική δυσφήμιση». Επίσης, η Επιτροπή Δεοντολογίας τάχθηκε κατά της άρσης της ασυλίας του αντιπροέδρου της ΝΔ Α.Γεωργιάδη.
Δεν αποδέχθηκε η πλειοψηφία της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής το εισαγγελικό αίτημα για την άρση της βουλευτικής ασυλίας του υπουργού Εθνικής Άμυνας Π.Καμμένου μετά από την μηνυτήρια αναφορά που έχει καταθέσει εις βάρος του ο εκδότης των «Παραπολιτικών» Ι.Κουρτάκης για «συκοφαντική δυσφήμιση».
Το σκεπτικό της πλειοψηφίας ήταν ότι παρά το εισαγγελικό αίτημα για άρση της βουλευτικής ασυλίας του κ. Καμμένου, η Βουλή οφείλει να εξετάσει την υπόθεση στο πλαίσιο του νόμου περί ευθύνης υπουργών και ως εκ τούτου το εν λόγω αίτημα δεν θα συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής.
Επίσης, η Επιτροπή Δεοντολογίας τάχθηκε κατά της άρσης της ασυλίας του αντιπροέδρου της ΝΔ Α.Γεωργιάδη (μετά από παλαιότερη μήνυση του αποθανόντος πατέρα του υπουργού Εθνικής Άμυνας) και του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Π.Πολάκη (για υποθέσεις από την περίοδο της θητείας του ως δημάρχου Σφακίων).
Λάμπρος Σταυρόπουλος
in.gr
- Ουκρανία: «Γελοίο» το βίντεο που παρουσίασε η Ρωσία σαν «απόδειξη» για την επίθεση στην κατοικία Πούτιν
- Ο Σέσκο είχε (ξανά) ραντεβού με την ατυχία και τα έβαλε με το δοκάρι
- Νομοσχέδιο: Κάντο όπως με τα τσιγάρα – Η Νέα Υόρκη αλλάζει τα Social Media
- Όπρα Γουίνφρεϊ: Πιο δυνατή από ποτέ στα 72 – Η μάχη με την παχυσαρκία και το τέλος της αυτοτιμωρίας
- «Η ΑΕΚ βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία για τον Βάργκα» (pic)
- Τασούλας: Ας είναι η νέα χρονιά μια ευκαιρία να αλλάξουμε όλα όσα μας πληγώνουν


