Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz A-Class 2018: Αποκάλυψη εκ των έσω

Mercedes-Benz A-Class 2018: Αποκάλυψη εκ των έσω

Η νέα, τέταρτη γενιά της A-Class αποκαλύπτει το εσωτερικό της το οποίο φέρει εμφανείς επιρροές από την τεχνολογία, την αισθητική των S-Class και E-Class με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις προδιαγραφές πολυτέλειά και τεχνολογίας που θα φέρει στην compact κατηγορία.


Η δημοφιλής «μικρή» της γερμανικής φίρμας ετοιμάζεται να υποδεχτεί τη νέα γενιά της, δίνοντας μια πρώτη γεύση από το εσωτερικό της το οποίο δείχνει να ανεβάζει κατά πολύ τον πήχη των προσδοκιών σε ό,τι αφορά την πολυτέλεια και την τεχνολογική της «ενημέρωση», με δεδομένες τις σαφείς επιρροές από την S-Class.

Όπως διευκρινίζει η Mercedes-Benz, η σχεδίαση του εσωτερικού της A-Class θα διαφέρει ριζικά από την μέχρι σήμερα γνωστή εκδοχή της καθώς σχεδιάστηκε εξαρχής.

Και οι πρώτες εικόνες φαίνεται να στοιχειοθετούν κατά ένα τρόπο αυτόν τον ισχυρισμό καθώς το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κανείς είναι η ενιαία οθόνη όπου φιλοξενούνται, οι ενδείξεις του πίνακα οργάνων αλλά και το infotainment σε οθόνες των 7 και των 12,3 ιντσών αντίστοιχα.

Στο γνωστό από την S-Class, μοτίβο ανήκει και το τιμόνι καθώς προέρχεται από τη βασική έκδοση της ναυαρχίδας των Γερμανών, ενώ από την “upper-class” προκύπτει και η αισθητική των αεραγωγών που μιμείται τη λογική τουρμπίνας της E-Class.

Επίσης σύμφωνα με τις συστάσεις ο συνδυασμός γαλάζιου και κίτρινου για τον φωτισμό θα είναι μόνο ένας από τις συνολικά 64 επιλογές ατμοσφαιρικού φωτισμού που θα προσφέρει η A-Class.

Tα καθίσματα υπόσχονται εξίσου να ανεβάσουν τον πήχη πολυτέλειας και άνεσης, καθώς σύμφωνα με τις συστάσεις της γερμανικής φίρμας, θα είναι τα πρώτα στην compact κατηγορία όπου ανήκει η A-Class τα οποία έχουν σχεδιαστεί βάσει προσομοιωτών και υπολογιστικών μοντέλων με γνώμονα την άνεση.

Υπό το σκεπτικό της πληθωρικής πολυτέλειας, οι αγοραστές της A-Class 2018 θα έχουν να επιλέξουν μεταξύ τριών επιλογών καθισμάτων εκ των οποίων η Comfort θα προσφέρει 20 δυνατότητες ρύθμισης και η Sport ενσωματωμένα προσκέφαλα.

Περνώντας στο πίσω κάθισμα, θα προσφέρει τη δυνατότητα διαμόρφωσης κατά 60/40 ή προαιρετικά κατά 40/20/40, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο διαθέσιμος χώρος για τους επιβαίνοντες τόσο μπροστά όσο και πίσω έχει αυξηθεί προς κάθε κατεύθυνση.

Ενισχυμένη θα είναι και η χωρητικότητα του πορτ μπαγκάζ η οποία έχει αυξηθεί κατά 29 λίτρα στα 370 λίτρα προσθέτοντας στο μήκος του πορτ μπαγκάζ 11,5 εκατοστά, ενώ πιο εργονομικό είναι και το άνοιγμα το οποίο έχει διευρυνθεί κατά 11 εκατοστά.

Επίσης, σύμφωνα με τις συστάσεις, βελτιωμένη υπόσχεται να είναι και η ορατότητα που θα προσφέρει η A-Class χάρη στις νέες πιο λεπτές κολώνες ενώ για τον ίδιο ακριβώς λόγο οι εξωτερικοί καθρέφτες έχουν μετακινηθεί στο πλαίσιο της πόρτας αντί της πρώτης κολώνας στην τρέχουσα γενιά της.

auto.in.gr

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024