Ο Χαρίρι επέστρεψε στη Βηρυτό
Ο Σάαντ αλ-Χαρίρι επέστρεψε στη Βηρυτό τρεις εβδομάδες μετά την αιφνιδιαστική παραίτησή του από πρωθυπουργός του Λιβάνου.
Ο Σάαντ αλ-Χαρίρι επέστρεψε στη Βηρυτό τρεις εβδομάδες μετά την αιφνιδιαστική παραίτησή του από πρωθυπουργός του Λιβάνου.
«Το αεροπλάνο που μετέφερε τον Χαρίρι προσγειώθηκε στο διεθνές αεροδρόμιο της Βηρυτού», ανέφερε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του παραιτηθέντος πρωθυπουργού.
Ο Χαρίρι αναχώρησε από τη Γαλλία και κατά τη διάρκεια της ημέρας μετέβη στο Κάιρο και μετά στην Κύπρο πριν επιστρέψει στο Λίβανο.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Τουρκία: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ – Στις 8 Ιουλίου η συνεδρίαση των ηγετών
- Βραζιλία-Νορβηγία 1-2: Ο Χάαλαντ σκόρπισε την Σελεσάο και οι «Βίκινγκ» έγραψαν ιστορία – Σούπερ βόμβα!
- Δυτική Οχθη: Ισραηλινές δυνάμεις δολοφόνησαν 16χρονο Παλαιστίνιο – Το δεύτερο περιστατικό μέσα σε μία εβδομάδα
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Μία λύση – ανάσα
- Γάλλος ποδηλάτης που έκανε το γύρο της Ευρώπης βρέθηκε λόγω… GPS σε καταυλισμό στο Μενίδι, όπου τον λήστεψαν
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 6 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- METEO: Στην Αίγινα έφτασε σε λίγες ώρες ο καπνός από τη μεγάλη φωτιά στην Οινόη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/by-xoce-McV40W0W3Nw-unsplash-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442