
Παραπομπή σε δίκη του Στ.Ψυχάρη και στελεχών της Alpha Bank
Σε δίκη παραπέμπεται ο πρώην εκδότης του ΔΟΛ Σταύρος Ψυχάρης και δέκα στελέχη της Alpha Bank, για την υπόθεση δανείου ύψους περίπου 57 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να αγοράσει μετοχές του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη.
Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων θα καθίσει ο πρώην εκδότης του ΔΟΛ Σταύρος Ψυχάρης και δέκα στελέχη της Alpha Bank, για την υπόθεση δανείου ύψους περίπου 57 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να αγοράσει μετοχές του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη.
Με βούλευμα του, το Συμβούλιο Εφετών, υιοθετώντας την πρόταση της εισαγγελέως Αικατερίνης Αντωνίου, παραπέμπει σε δίκη τον άλλοτε πανίσχυρο άνδρα του ΔΟΛ για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε απιστία, καθώς φέρεται να έλαβε το επίμαχο δάνειο χωρίς επαρκείς εγγυήσεις.
Δίπλα του, στο εδώλιο, θα καθίσουν και δέκα στελέχη της τράπεζας που κατηγορούνται για την αξιόποινη πράξη της απιστίας στην υπηρεσία, καθώς εμφανίζονται να άναψαν το «πράσινο φως» για τη χορήγηση του συγκεκριμένου δανείου.
in.gr
- Άρση Βαρών: Η αποστολή της Ελλάδας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα
- Ανδρουλάκης: Εκλογές τώρα, απατηλό όνειρο η τρίτη θητεία ΝΔ
- «Μπορεί να είναι και πολύ επικίνδυνο, ή και καθόλου» λέει καθηγητής Γεωλογίας για το υγρό τσιμέντο στη Κυψέλη
- Ο Ινφαντίνο επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του Ιράν στο Μουντιάλ
- Massive Attack: Δυστοπία, Τομ Γουέιτς και επιστροφή στη δισκογραφία με έναν ύμνο για σκοτεινούς καιρούς
- Μητσοτάκης: Με ειρωνείες στην αντιπολίτευση «απάντησε» για τα «γαλάζια» σκάνδαλα
- Καμερούν: Ο Πάπας Λέων καταγγέλλει έναν κόσμο που «ρημάζεται από τυράννους»
- Περιβαλλοντικές οργανώσεις κατά ΥΠΕΝ για την πολεοδόμηση σε περιοχές Natura
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/abhijith-chandran-z4ylX1Z5FQE-unsplash-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442