Πέμπτη 21 Μαϊου 2026
weather-icon 19o
in.gr

Νέος κύκλος ερευνών για τον Τσαλικίδη

Ο εισαγγελέας Εφετων Γρηγόρης Πεπόνης ανέλαβε την έρευνα- τρίτη- κατά σειρά για τα αίτια του θανάτου του πρώην στελέχους της VODAFONE Κώστα Τσαλικίδη.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

Ο εισαγγελέας Εφετων Γρηγόρης Πεπόνης ανέλαβε την έρευνα- τρίτη- κατά σειρά για τα αίτια του θανάτου του πρώην στελέχους της VODAFONE Κώστα Τσαλικίδη.

Μετα τη δικαίωση των συγγενών του από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετων αποφάσισε την ανάσυρση της δικογραφίας, προκειμένου να πέσει φως στην πολύκροτη υπόθεση, άμεσα συνδεδεμένη με το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Το ΕΔΑΔ έκρινε οτι το ελληνικό δημόσιο υποχρεούται σε αποζημιωση της οικογενειας Τσαλικίδη, υψους 54.000 (με τα δικαστικά έξοδα), με σκεπτικό οτι δεν προέβη σε βάθος έρευνα ως προς τα αίτια του θανάτου.

Ερευνες των εισαγγελικών αρχών εχουν καταδείξει ως αιτία την αυτοκτονία, εκδοχή με την οποία διαφωνούν ως και σήμερα οι συγγενείς του εκλιποντος.

Ελευθερία Κόλλια

in.gr

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 21 Μαϊου 2026
Cookies