
Χώρισαν οι δρόμοι του Ράφα Ναδάλ με τον θείο του, Τόνι
Μετά από 27 χρόνια συνεργασίας, τα μέλη της οικογένειας Ναδάλ παίρνουν διαφορετικούς δρόμους. Ο Ράφαελ Ναδάλ και οι θείος του Τόνι, ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου και ο προπονητής του, δεν θα πορεύονται πλέον μαζί, καθώς έλυσαν την τόσο πετυχημένη συνεργασία τους αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αγώνων στο ATP Finals Tour του Λονδίνου. Μάλιστα ο 56χρονος τεχνικός με ιδιαίτερα φορτισμένες συναισθηματικά δηλώσεις στην El Pais, αναφέρθηκε στο γεγονός.
Μετά από 27 χρόνια συνεργασίας, τα μέλη της οικογένειας Ναδάλ παίρνουν διαφορετικούς δρόμους. Ο Ράφαελ Ναδάλ και οι θείος του Τόνι, ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου και ο προπονητής του, δεν θα πορεύονται πλέον μαζί, καθώς έλυσαν την τόσο πετυχημένη συνεργασία τους αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αγώνων στο ATP Finals Tour του Λονδίνου.
Μάλιστα ο 56χρονος τεχνικός με ιδιαίτερα φορτισμένες συναισθηματικά δηλώσεις στην El Pais, αναφέρθηκε στο γεγονός.
«Ολοκληρώθηκε μια ευτυχισμένη περίοδος 27 χρόνων, η οποία ξεκίνησε από την πρώτη μέρα που ο 3χρονος γιός του αδελφού μου Σεμπάστιαν, πάτησε το πόδι του για πρώτη φορά σε ένα γήπεδο τένις», τόνισε αρχικά και συνέχισε:
«Τώρα η διαδρομή αυτή τελειώνει εδώ, εγώ φεύγω από δίπλα του. Θα συνεχίσω να βρίσκομαι στο τένις, γιατί η αγάπη μου γι’ αυτό το άθλημα παραμένει αμείωτη. Ωστόσο, πρέπει να ευχαριστήσω τον άνθρωπο που ευθύνεται γι’ αυτή την διαδρομή, τον ανηψιό μου Ράφαελ. Η σχέση μας ήταν και εύκολη και καλή, ιδιαίτερα για τον χώρο αυτόν όπου ανήκουμε.
Οφείλω να του αναγνωρίσω ότι χάρη στον σεβασμό και το πάθος του, κατάφερα κι εγώ να ξεπεράσω τον τρόπο που αντιλαμβάνομαι το τένις. Χάρη σε αυτόν έζησα εμπειρίες που ξεπέρασαν όλα τα όνειρά μου. Δίπλα του ταξίδεψα σε απίστευτα μέρη και γνώρισα σπουδαίους ανθρώπους».
Και κατέληξε ως εξής: «Αισθάνομαι μεγάλη αγάπη και τιμή, επειδή αυτός ο άνθρωπος με έκανε να νιώθω περισσότερο σημαντικός απ’ όσο είμαι και αξίζω».
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Χαλκιδική: Θρήνος για την οικογενειακή τραγωδία – Χαροπαλεύει η 7χρονη κόρη
- Το σκυλολόι των θαυμαστών της βαναυσότητας
- ΣΥΡΙΖΑ: Κρίση και διχασμός ξανά – Πολάκης και Δούρου στα χαρακώματα για κόμμα 7 βουλευτών
- Κρούσμα ιού του Δυτικού Νείλου στη Γλυφάδα: Ξεκίνησαν οι ψεκασμοί στην περιοχή
- Το σενάριο για Γκουαρντιόλα στην Εθνική Ιταλίας και οι άλλοι υποψήφιοι
- ΠΑΣΟΚ: Η «σπαζοκεφαλιά» των δημοσκοπήσεων, η τρίτη θέση και η στρατηγική απέναντι στον Τσίπρα





