Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζεσούς: «Ίδιο επίπεδο Σπόρτινγκ και Ολυμπιακός»

Ζεσούς: «Ίδιο επίπεδο Σπόρτινγκ και Ολυμπιακός»

Μπορεί η Σπόρτινγκ να νίκησε μέσα στο γήπεδο Καραϊσκάκη, ωστόσο ο προπονητής της πορτογαλικής ομάδας, Ζόρζε Ζέσους, στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα της Τετάρτης χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ομάδα ισοδύναμη με τη δική του.

Μπορεί η Σπόρτινγκ να νίκησε μέσα στο γήπεδο Καραϊσκάκη, ωστόσο ο Ζόρζε Ζέσους χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ομάδα ισοδύναμη με τη δική του.

Ο προπονητής της πορτογαλικής ομάδας, στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα της Τετάρτης, για την 5η αγωνιστική του Champions League, είπε μεταξύ άλλων:

«Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατή ομάδα και ακριβώς γι’ αυτό η νίκη έχει μεγάλη σημασία για εμάς. Είναι ομάδα του ίδιου επιπέδου με την Σπόρτινγκ, ένας αντίπαλος ούτε καλύτερος ούτε χειρότερος. Πρέπει να είμαστε πολύ καλοί για να νικήσουμε και σε αυτό το παιχνίδι.

Θα πάμε με στόχο να σιγουρέψουμε την πρόκριση στο Europa League, αλλά και να συνεχίσουμε να ελπίζουμε για την πρόκριση στους 16. Ο Ολυμπιακός είναι μία δυνατή ομάδα και κατά τη γνώμη μου έγινε ακόμη πιο δυνατή μετά την αλλαγή προπονητή.

Εμείς πρέπει να κάνουμε αυτό που ήδη κάνουμε στο Champions League. Στα δύο ματς με την Γιουβέντους και την Μπαρτσελόνα ξαφνιάσαμε πολλούς που δεν γνώριζαν την ομάδα μας».

Στη συνέχεια τόνισε: «Λένε κάποιοι πως είμαστε το φαβορί λόγω του αγώνα και τη νίκη στην Ελλάδα. Εκεί κάναμε ένα υπέροχο παιχνίδι και κερδίσαμε τρεις σημαντικούς βαθμούς.

Ομως ο Ολυμπιακός θα δείξει αύριο ότι είναι μια δύσκολη ομάδα. Υπό προϋποθέσεις λοιπόν θα μπορούσαμε να πούμε ότι εμείς είμαστε το φαβορί, όμως πιστεύω ότι το επίπεδό μας είναι ίδιο με αυτό του Ολυμπιακού».

Το ευχάριστο για τον προπονητή της Σπόρτινγκ είναι ότι είδε στη προπόνηση να μετέχουν κανονικά οι Ματιέ και Ακούνια κι έτσι να μειώνονται τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Σίγουρα θα απουσιάσουν οι Ζόναταν Σίλβα και Σεϊντού Ντουμπιά.

in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024