Λεβέντης: Λέμε ναι στο κοινωνικό μέρισμα
Ναι στο κοινωνικό μέρισμα είπε, από το βήμα της Βουλής, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης εξηγώντας ότι το κόμμα του προσφέρει την ψήφο για τα θύματα της τραγωδίας «που ζήσαμε αν και αμφιβάλω αν θα υπάρξει αποκατάσταση».
Ναι στο κοινωνικό μέρισμα είπε, από το βήμα της Βουλής, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης εξηγώντας ότι το κόμμα του προσφέρει την ψήφο για τα θύματα της τραγωδίας «που ζήσαμε αν και αμφιβάλω αν θα υπάρξει αποκατάσταση».
Ο κ. Λεβέντης αναφερόμενος στην καταστροφή στην Μάνδρα Αττικής άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση γιατί δεν έσπευσε να κάνει έργα αντί να έρχεται να προσφέρει η βουλή οικονομική ανακούφιση.
«Παναντόλ ψηφίζει αυτή τη στιγμή η Βουλή. Αντί να βουτήξει ο υπουργός και ο πρωθυπουργός τους δημάρχους να τους ελέγξει αν κάνουν έργα ερχόμαστε τώρα να δώσουμε χρήματα για ανακούφιση» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λεβέντης και ρώτησε «εάν θα υπάρξει μία κυβέρνηση που να ελέγξει τους παράγοντες αντί να αναζητούνται άλλοθι από τις καιρικές συνθήκες».
Ο κ. Λεβέντης άσκησε κριτική και στους δημάρχους λέγοντας ότι «αν έχουν κάποια λεφτά αντί να πάρουν μηχανήματα παίρνουν υπαλλήλους για πελατειακές σχέσεις».
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αναφέρθηκε και στην περιφερειάρχη κ. Δούρου λέγοντας «όταν πνίγονται άνθρωποι η περιφερειάρχης ψάχνει αλλού τους υπευθύνους; Δεν ψάχνει και στο γραφείο της;».
Αναφερόμενος στο κοινωνικό μέρισμα ο κ. Λεβέντης δήλωσε ότι φέτος θα το ψηφίσει ενώ πέρυσι δεν το ψήφισε γιατί εκτιμούσε ότι έτσι θα μπορούσε να οδηγήσει την κυβέρνηση να μην ακολουθεί φορομπηχτική πολιτική. «Έρχεται ο πρωθυπουργός και λέει ότι έχει και περίσσευμα. Συνεχίστε έτσι λοιπόν» είπε με σκωπτική διάθεση ο πρόεδρος της ΕΚ.
Τέλος, ο κ. Λεβέντης αναφέρθηκε και στα τελευταία περιστατικά του Ρουβίκωνα λέγοντας «Μπήκαν σε υπουργεία. Αύριο μπορεί να μπουν στο γραφείο μας. Όταν σπάνε δεν ασκούν βία; Είναι ακτιβιστές λένε. Ελπίζω να μην είναι αυτή η άποψη του ΣΥΡΙΖΑ».
in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ενισχύεται η προσβασιμότητα σε παραλίες του Δήμου Κύθνου
- Επιτροπή Αναθεώρησης Συντάγματος: Στο επίκεντρο η ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης
- «Ο Μοντέρο είπε στη Βαλένθια τον λόγο που επέλεξε να πάει στον Ολυμπιακό» (pic)
- Metallica: Ο Κερκ Χάμετ ακυρώνει την Τέιλορ Σουίφτ, αποθεώνει τον Πυθαγόρα – «Η ποπ σήμερα είναι σκουπίδι»
- Έκτακτο επίδομα: Ποιοι δεν πληρώθηκαν και γιατί – Τι πρέπει να κάνουν
- Πετράλωνα: Στα δικαστήρια της Ευελπίδων οι 5 συλληφθέντες για την κατάρρευση της πολυκατοικίας
- «Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς θέλει τον Οσμάν από τον Παναθηναϊκό»
- Σε εξέλιξη το πρόγραμμα απόσυρσης εγκαταλελειμμένων οχημάτων στον Δήμο Παπάγου–Χολαργού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 01.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/yong-chuan-tan-FPm5MGSqD3w-unsplash-1-136x85.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442