Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απεγκλωβισμός τεσσάρων ατόμων από αυτοκίνητα στην Αχαΐα

Απεγκλωβισμός τεσσάρων ατόμων από αυτοκίνητα στην Αχαΐα

Τέσσερα άτομα απεγκλωβίστηκαν σώα μέσα από ακινητοποιημένα αυτοκίνητα σε παραλιακές περιοχές του Δρεπάνου και του Ρίου, λόγω των ισχυρών καιρικών φαινομένων.

Τη δυτική Ελλάδα πλήττουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα, με τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες να δημιουργούν προβλήματα σε οδηγούς, οι οποίοι εγκλωβίστηκαν μέσα στα αυτοκίνητά τους μετά από κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η οποία δέχθηκε δεκάδες κλήσεις για παροχή βοήθειας τις τελευταίες ώρες.

Το πρωί άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προχώρησαν στον απεγκλωβισμό τεσσάρων ατόμων μέσα από δύο ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα που είχαν ακινητοποιηθεί σε παραλιακούς δρόμους.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το αυτοκίνητο που οδηγούσε μία γυναίκα ακινητοποιήθηκε σε παραλιακό δρόμο του Δρεπάνου της Πάτρας, καθώς το οδόστρωμα είχε καλυφθεί με νερό που ερχόταν από τη θάλασσα, λόγω του μεγάλου κυματισμού.

Ανάλογο περιστατικό σημειώθηκε και στην παραλιακή οδό Ποσειδώνος στο Ρίο, όπου οι πυροσβέστες, απεγκλώβισαν δύο άτομα μέσα από ακινητοποιημένο αυτοκίνητο.

Επίσης, λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης οι πυροσβέστες παρενέβησαν στο κτίριο που στεγάζεται το Λιμενικό τμήμα στο Ρίο, ώστε να μην πλημμυρίσει, ενώ κλήθηκαν να παρέμβουν και σε δύο περιπτώσεις κοπής δέντρων εξαιτίας των ανέμων, στο Ρίο και στο Κάτω Καστρίτσι.

Ακόμη, η βροχόπτωση έγινε η αιτία να συγκεντρωθούν νερά στο οδόστρωμα της παλαιάς εθνικής οδού Πατρών – Πύργου, στο ύψος των Ιτεών και της Παραλίας. Επί τόπου βρίσκονται συνεργεία του δήμου, προκειμένου να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα.

in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024