Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λύτρωση στο 86' για τη Λάρισα, 1-0 τον Απόλλων Σμύρνης

Λύτρωση στο 86′ για τη Λάρισα, 1-0 τον Απόλλων Σμύρνης

Τα κατάφερε ξανά! Με γκολ του Ντέλετιτς στο 86΄ η ΑΕΛ πήρε ακόμα μία πολύτιμη νίκη 1-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης στο AEL FC Arena και «εκτοξεύτηκε» στην πρώτη οκτάδα της βαθμολογίας της Super League μετά από 11 αγωνιστικές.

Τα κατάφερε ξανά! Με γκολ του Ντέλετιτς στο 86΄ η ΑΕΛ πήρε ακόμα μία πολύτιμη νίκη 1-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης στο AEL FC Arena και «εκτοξεύτηκε» στην πρώτη οκτάδα της βαθμολογίας της Super League μετά από 11 αγωνιστικές.

Το τελικό αποτέλεσμα που παραπέμπει σε κλειστό ματς με λίγες συγκινήσεις, αδικεί την ποιότητα του παιχνιδιού, καθώς οι δύο ομάδες ήταν δημιουργικές, επιθετικές και πήραν αρκετά ρίσκα. Στο πρώτο ημίχρονο με κύριο εκφραστή τον Λεοζίνιο, η ΑΕΛ έφτασε κοντά στο γκολ αλλά ο Τσόβιτς ήταν «παρών» όποτε χρειάστηκε.

Στο δεύτερο 45λεπτο ήταν ο Απόλλωνας που απείλησε περισσότερο, αλλά αντιστοίχως ο Μπόζοβιτς επενέβη σε καθοριστικές φάσεις, ειδικά σε αυτήν του 56΄ όταν απέκρουσε την προσπάθεια του Καστιγέχος. Ολα έδειχναν ότι το ματς είχε «κλείσει» στο 0-0, αλλά για ακόμα μία φορά οι «βυσσινί» αποδείχτηκαν… εφτάψυχοι!

Οπως συνέβη στο ίδιο γήπεδο εναντίον του ΠΑΟΚ και εναντίον του Λεβαδειακού, οι γηπεδούχοι σκόραραν στην εκπνοή. Αυτή τη φορά δημιουργός ήταν ο Περόνε και εκτελεστής ο Ντέλετιτς, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 86΄ και «εκτόξευσε» την ΑΕΛ στην 8άδα της βαθμολογίας.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Κίτρινες: Ζίζιτς, Λαγός – Χουάρες, Μαάτσι

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας (83΄ Μασούρας), Ζίζιτς, Γκόλιας, Γουάλας, Λαγός, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Κριζμάν, Λεοζίνιο (65΄ Περόνε), Ναζλίδης (87΄ Μπάλλας).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Ζόραν Βούλιτς): Τσόβιτς, Κοντοές, Παπάζογλου, Μπιτζιμίν, Κούρος, Χουάρες (88΄ Κιταμπάλα), Κονέ, Αλμπάνης (83΄ Μάατσεν), Ανιέτε, Μάατσι, Καστιγέχος (75΄ Κύργιας).

in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024