Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ν.Τόσκας: Αναζητούνται οι δράστες του τραυματισμού της δικηγόρου

Ν.Τόσκας: Αναζητούνται οι δράστες του τραυματισμού της δικηγόρου

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, επισκέφθηκε το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται η δικηγόρος που τραυματίστηκε από ρίψη φωτοβολίδας και ενημερώθηκε για την κατάστασή της. «Ο τραυματισμός αυτής της γυναίκας είναι τα επίχειρα μιας μειοψηφίας που επιζητά τη βία. Αυτές οι λογικές δεν έχουν χώρο στη Δημοκρατία μας. Γίνονται όλες οι ενέργειες ώστε οι δράστες να εντοπιστούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη» τόνισε.

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, επισκέφθηκε σήμερα, 18 Νοεμβρίου 2017, το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου νοσηλεύεται η δικηγόρος που τραυματίστηκε από ρίψη φωτοβολίδας και ενημερώθηκε από τους γιατρούς για την κατάστασή της.

Αμέσως μετά ο κ. Τόσκας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Δυστυχώς για ακόμη μια φορά κάποιες μειοψηφίες ξαναχτύπησαν. Ο τραυματισμός αυτής της γυναίκας είναι τα επίχειρα μιας μειοψηφίας που επιζητά τη βία. Αυτές οι λογικές δεν έχουν χώρο στη Δημοκρατία μας. Γίνονται όλες οι ενέργειες ώστε οι δράστες να εντοπιστούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη. Δυστυχώς, αυτά έγιναν έπειτα από τη λήξη της πορείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου, κατά την οποία δεν σημειώθηκε κανένα επεισόδιο».

ΣΥΡΙΖΑ: Εγκληματικές πρακτικές ξένες προς κοινωνικές διαμαρτυρίες

«Η τυφλή επίθεση και ο σοβαρός τραυματισμός της δικηγόρου και πανεπιστημιακού από ρίψη φωτοβολίδας στο πόδι της, κατά τη διάρκεια των χθεσινοβραδινών επεισοδίων, προκαλεί αποτροπιασμό» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ και τονίζει:«Τέτοιες ενέργειες προσιδιάζουν μόνο σε φασιστικές, εγκληματικές πρακτικές, δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με κοινωνικές διαμαρτυρίες ή οποιοδήποτε κίνημα, και είναι απολύτως καταδικαστέες. Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στην τραυματία και της ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση».

ΑΝΕΛ: Φασιστικές ενέργειες αδιανόητες στη Δημοκρατία

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εκφράζουμε τον έντονο αποτροπιασμό μας για το τυφλό χτύπημα με φωτοβολίδα, που είχε ως συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό της άτυχης διερχόμενης γυναίκας κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στα Εξάρχεια. Πρόκειται καταφανώς για μια εγκληματική ενέργεια που θα μπορούσε να επιφέρει ακόμη και το θάνατο» δηλώνει η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μανταλένα Παπαδοπούλου.

«Τραμπουκισμοί και φασιστικές ενέργειες ανεξαρτήτως ιδεολογικού προσήμου ή προσχημάτων είναι αδιανόητες στη Δημοκρατία. Και επιμένουμε ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές».

ΔΗΜΑΡ: Καθαρά εγκληματική ενέργεια

«H επίθεση με φωτοβολίδα, αυτή την φορά σε δικηγόρο με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της, είναι μία καθαρά εγκληματική ενέργεια που αποτελεί ακόμη ένα περιστατικό στο σπιράλ βίας και ανομίας στην συγκεκριμένη περιοχή» σημειώνει η ΔΗΜΑΡ.

«Οι αρμόδιες αρχές δεν μπορούν να συνεχίσουν να αδιαφορούν για αυτή την κατάσταση που πλήττει βάναυσα το βασικό δικαίωμα των πολιτών στην ασφάλεια. Δεν είναι δυνατόν ολόκληρες περιοχές της χώρας να συνιστούν γκέτο υπό καθεστώς ανομίας. Δεν αρκούν πλέον ευχετήριες ανακοινώσεις ή και δελτία τύπου αποτροπιασμού. Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχισθεί. Η ανοχή σε τέτοια φαινόμενα συνιστά συνενοχή» καταλήγει η ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ.

in.gr

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024