Στους έξι αυξήθηκε ο αριθμός των αγνοουμένων στην περιοχή της Μάνδρας, ύστερα από τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή.

Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες αγνοούνταν τέσσερα άτομα, αλλά ο αριθμός αυτός ανέβηκε σήμερα, σύμφωνα με το γραφείο τύπου της πυροσβεστικής. Πρόκειται για έναν κυνηγό και για έναν άνδρα που βρισκόταν σε καντίνα. Σύμφωνα με συγγενείς τους οι δύο άνδρες δεν έχουν δώσει έως τώρα σημεία ζωής.

Χθες, Πέμπτη, οι άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας εντόπισαν έναν ακόμη νεκρό, σε υπόγειο οικίας, στην περιοχή Γεφυράκι, στη Νέα Πέραμο Αττικής, ανεβάζοντας έτσι τον τραγικό απολογισμό των θυμάτων σε 16 νεκρούς.

«Θέλουμε τιμωρία και όχι αποζημιώσεις»

«Θέλουμε τιμωρία και όχι αποζημιώσεις», δηλώνουν κάτοικοι της Μάνδρας, εξοργισμένοι για την καταστροφή και την εγκατάλειψη τους, και μέσω του in.gr εκφράζουν τον θυμό τους για την καταστροφή που έχει χτυπήσει την περιοχή τους.

Οι κάτοικοι ζητούν την παραδειγματική τιμωρία όσων με πράξεις ή παραλείψεις τους συνέβαλαν στο να βρεθούν από τη μια μέρα στην άλλη, κυριολεκτικά, στο έλεος του Θεού. 

Με δημόσια δαπάνη οι κηδείες των θυμάτων

Με δημόσια δαπάνη θα τελεστούν οι κηδείες των θυμάτων της τραγικής θεομηνίας, που έπληξε από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης τις περιοχές της Μάνδρας, της Μαγούλας και της Νέας Περάμου, σύμφωνα με σχετική απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης.
 

Κλειστοί δρόμοι

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων λόγω συσσώρευσης υδάτων στους παρακάτω δρόμους:

 • Στο 39ο χλμ. της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου, στην περιοχή των Μεγάρων, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.
 • Στο 35ο χλμ. της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου, στη Νέα Πέραμο, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.
 • Στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, στον κόμβο διυλιστηρίων, στο ρεύμα προς Νέα Πέραμο.
 • Στον κόμβο της Μάνδρας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μάνδρα.
 • Στο 4ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών – Θηβών, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θήβα.
 • Στη διασταύρωση Μάνδρας – Μαγούλας για τις οδούς προς Θήβα.
 • Στην οδό Στρατηγού Ροκα στο ύψος του σούπερ μάρκετ Γαλαξίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μάνδρα.
 • Στο ύψος του κόμβου Οινόης, επί της Π.E.O. Αθηνών – Θηβών, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ελευσίνα, ενώ αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην οδό Πειραιώς και στην Έξοδο 1 της Αττικής Οδού προς Ελευσίνα.
 • Στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη στο Κερατσίνι, από το ύψος της Λ.Σχιστού έως την Λ.Δημοκρατίας.

Διαβάστε επίσης:

  in.gr

  Γράψτε το σχόλιο σας