«Φούσκωσε» επικίνδυνα ο Πηνειός [Βίντεο]
Η έντονη βροχόπτωση που σημειώθηκε, το βράδυ της Τετάρτης, σε ορεινές περιοχές των Τρικάλων είχε σαν αποτέλεσμα την υπερχείλιση πολλών χειμάρρων, όπου σημειώθηκαν κατολισθήσεις, και την απότομη άνοδο της στάθμης του Πηνειού ποταμού και των παραποτάμων του.
Η έντονη βροχόπτωση που σημειώθηκε, το βράδυ της Τετάρτης, σε ορεινές περιοχές των Τρικάλων είχε σαν αποτέλεσμα την υπερχείλιση πολλών χειμάρρων, όπου σημειώθηκαν κατολισθήσεις, και την απότομη άνοδο της στάθμης του Πηνειού ποταμού και των παραποτάμων του.
Στη γέφυρα του Πηνειού στο Βαλομάνδρι, οι κάτοικοι παρακολουθούν με μεγάλη αγωνία την εξέλιξη της ανόδου της στάθμης, καθώς οι μνήμες από την περσινή καταστροφική πλημμύρα είναι νωπές.

Σύμφωνα με το τοπικά μέσα, στο ύψος του Διαλεκτού Τρικάλων τα νερά ακουμπάνε τη γέφυρα, καθιστώντας την κατάσταση άκρως ανησυχητική.
in.gr
- Μετ’ εμποδίων οι αιτήσεις για το fuel pass – Πόσες αιτήσεις έχουν υποβληθεί
- LIVE: Νάπολι – Μίλαν
- Οι επιθέσεις στη Γάζα συνεχίζουν: Τουλάχιστον 10 νεκροί σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή κοντά σε σχολείο
- Για ποιο λόγο συνάντησε τον Εμμανουήλ Καραλή ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής
- Ανταρσία στους MAGA: Το Ιράν, ο νεκρός Τσάρλι, ο «Τρελός βασιλιάς» Τραμπ και οι προδομένοι influencers
- Ίσως ο Τραμπ δεν είχα καταλάβει τι κρυβόταν πίσω από τον «εύκολο» πόλεμο που υποσχέθηκε ο Νετανιάχου στο Ιράν
- Ο Καμαβινγκά χάνει στη Ρεάλ και κερδίζει στην Premier League
- Κουτσούμπας: Ο Μητσοτάκης θέλει να κάνει το «βαθύ» κράτος ακόμα πιο «βαθύ», εργαλειοποιώντας τα ίδια του τα σκάνδαλα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aziz-acharki-jJbMgASm6l4-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442