
Ανοιχτά μέχρι τις 23:00 τα φαρμακεία στη Μάνδρα
Μέχρι τις 23:00 το βράδυ θα μείνουν ανοιχτά τα εναπομείντα λειτουργικά φαρμακεία στη Μάνδρα Αττικής, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών που επλήγησαν από την χθεσινή θεομηνία.
Μέχρι τις 23:00 το βράδυ θα μείνουν ανοιχτά τα εναπομείντα λειτουργικά φαρμακεία στη Μάνδρα Αττικής, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών που επλήγησαν από την χθεσινή θεομηνία.
Κλιμάκιο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής (ΦΣΑ), σήμερα, θα μεταβεί στην πληγείσα περιοχή ώστε να κάνει εκτίμηση των ζημιών στα φαρμακεία της περιοχής, καθώς τα περισσότερα εξ αυτών έχουν υποστεί ζημιές με αποτέλεσμα την αδυναμία λειτουργίας τους.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού αποφασίστηκε επίσης όσα φαρμακεία της περιοχής της Μάνδρας δεν επλήγησαν από την κακοκαιρία να παραμένουν στην υπηρεσία του κοινού μέχρι της 23:00 μ.μ. και, κατόπιν συνεννόησης με τους τομεάρχες των περιοχών, οι διανυκτερεύσεις θα πραγματοποιούνται από τα φαρμακεία της περιοχής της Ελευσίνας.
Τα φαρμακεία που θα παραμένουν ανοιχτά για την εξυπηρέτηση του κοινού από τις 08:00 μέχρι τις 23:00 είναι:
| 16/11 ΜΑΡΤΖΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ | ΣΤΡ.ΡΟΚΚΑ 56 | ΜΑΝΔΡΑ | 210-5555550 |
| 17/11 ΡΟΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ | ΑΛΑΜΑΝΑΣ & ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ 7 | ΜΑΝΔΡΑ | 210-5541344 |
| 18/11 ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤ. | ΣΤΡ. ΡΟΚΚΑ 84 | ΜΑΝΔΡΑ | 210- 5556375 |
| 19/11 ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡ. | ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ | ΜΑΝΔΡΑ | 210 -5541721 |
Για τις εφημερίες της Μάνδρας και της Ελευσίνας το κοινό μπορεί να ενημερώνεται και στο www.fsa.gr.
Μαίρη Μπιμπή
health.in.gr
- Καλαμάτα: Απολογείται ο 41χρονος για τη δολοφονία της συζύγου του
- Φωτιά στη Φιλοθέη – Επιχειρεί ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής, σηκώθηκαν δύο ελικόπτερα
- «Μεγάλη Εικόνα» στο MEGA: Η Νίκη Λυμπεράκη καταγράφει τις πολιτικές εξελίξεις
- Υποκλοπές: Στον ΑΠ Κεσσές και Κουκάκης – Κατέθεσαν αίτηση ανάσυρσης του φακέλου από το αρχείο και εξέταση του Ντίλιαν
- «Η Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι στη Euroleague και την επόμενη σεζόν»
- Νέο Χωροταξικό: Στη Βουλή προς συζήτηση ο Κώδικας των 477 άρθρων – 17 ερωταπαντήσεις