Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πασκουάλ: «Ματς κλειδί με την Αναντολού Εφές»

Πασκουάλ: «Ματς κλειδί με την Αναντολού Εφές»

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Πέμπτη την Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα. Οι «πράσινοι» αναχώρησαν το μεσημέρι της Τετάρτης με προορισμό την Πόλη και ο προπονητής του «τριφυλλιού», Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για το σημαντικό παιχνίδι με τους Τούρκους. Διαβάστε τι είπε...

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Πέμπτη την Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα. Οι «πράσινοι» αναχώρησαν το μεσημέρι της Τετάρτης με προορισμό την Πόλη και ο προπονητής του «τριφυλλιού», Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για το σημαντικό παιχνίδι με τους Τούρκους.

«Νομίζω ότι είναι ματς που μπορεί ν’ αποδειχθεί κλειδί για το μέλλον μας. Έχει άλλωστε αποδειχθεί, ότι ένα παιχνίδι μπορεί ν’ αλλάξει πολλά. Η Μπασκόνια για παράδειγμα νίκησε εμάς, τη Μάλαγα και τώρα τη Ρεάλ Μαδρίτης. Έχασε και μάλιστα δύσκολα, απ’ τη Χίμκι. Τώρα παίζουμε με την Εφές και ο αντίπαλος μας είναι αυτή τη στιγμή στην καλύτερη του φόρμα.

Είναι ομάδα που στηρίζεται πολύ σε Ντάνστον και Στίματς και παίζει κοντά στο καλάθι. Έχει όμως καλούς παίκτες και στην περιφέρεια, όπως ο Σιμόν, ο Ρίκι και ο Λέντον. Η Εφές είναι σοβαρή στην επίθεση και παίζει καλά στον αιφνιδιασμό. Θα πρέπει να περιμένουμε ένα παιχνίδι που θα κριθεί στον πόντο».

Γκάμπριελ: «Να ελέγξουμε το ρυθμό»

Δηλώσεις για το παιχνίδι έκανε και ο Αμερικανός φόργουορντ του Παναθηναϊκού, Κένι Γκράμπριελ, ο οποίος χαρακτήρισε πολύ καλή ομάδα την Εφές.

«Θα βρούμε απέναντι μας μια πολύ καλή και σκληρή ομάδα. Διαθέτει παίκτες που δημιουργούν και σουτάρουν καλά. Πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι απ’ το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό για να πετύχουμε το στόχο μας.

Πρέπει να παίξουμε σκληρά, να ελέγξουμε το ρυθμό και να πάρουμε τα ριμπάουντ», τόνισε ο Γκάμπριελ.

in.gr

Sports in

«Ολυμπιακός όπως λέμε Μπαρτσελόνα» !

Ο Τόνσεκ Στερν μια μέρα μετά τη δική του μεγαλειώδη παράσταση αποθεώνει τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024