Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τηλεδιάσκεψη υπουργών με τους επικεφαλής των θεσμών

Τηλεδιάσκεψη υπουργών με τους επικεφαλής των θεσμών

Η κατάθεση στη Βουλή στις 21 Νοεμβρίου του νέου προϋπολογισμού και η έναρξη των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών στις 29 Νοεμβρίου ήταν μεταξύ των θεμάτων που βρέθηκαν στο επίκεντρο τηλεδιάσκεψης των θεσμών με κυβερνητικά στελέχη. Στη τηλεδιάσκεψη που έγινε εν όψει της επανέναρξης των συζητήσεων στην Αθήνα στις 27 Νοεμβρίου συμμετείχαν οι Ευ.Τσακαλώτος, Εφη Αχτσιόγλου, Δημ.Λιάκος και Φραγκίσκος Κουτεντάκης.

Τηλεδιάσκεψη με τους επικεφαλής των κλιμακίων των θεσμών είχαν οι υπουργοί Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Δημήτρης Λιάκος και ο γενικός γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής Φραγκίσκος Κουτεντάκης, εν όψει της επανέναρξης των συζητήσεων στην Αθήνα στις 27 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ των θεμάτων της τηλεδιάσκεψης ήταν η κατάθεση στη Βουλή στις 21 Νοεμβρίου του νέου προϋπολογισμού και η έναρξη των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών στις 29 Νοεμβρίου.

Για το τελευταίο θέμα, το οποίο είναι μείζον για τους θεσμούς στο πλαίσιο της γ’ αξιολόγησης, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο υπουργείο Οικονομικών σύσκεψη υπουργών με εκπροσώπους των συμβολαιογράφων και οι δύο πλευρές διαβεβαίωσαν ότι οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα αρχίσουν τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024