Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Rosie το νέο ρομπότ της Nissan που αρέσκεται... να κοπανάει πόρτες

Η Rosie το νέο ρομπότ της Nissan που αρέσκεται… να κοπανάει πόρτες

Η Nissan ενέταξε προσφάτως στο εργατικό δυναμικό του εργοστασίου της στο Michigan, τη Rosie, ένα νέο ρομπότ 1,5 τόνου το οποίο επιφορτίζεται αποκλειστικά με το να ανοιγοκλείνει πόρτες αυτοκινήτων διασφαλίζοντας ότι θα επιδεικνύουν την απαιτούμενη ανθεκτικότητα και μετά την καταπόνηση πολύχρονης χρήσης και ενίοτε «κατάχρησης».

Η Nissan ενέταξε προσφάτως στο δυναμικό του εργοστασίου της στο Michigan, τη Rosie, ένα νέο ρομπότ 1,5 τόνου το οποίο επιφορτίζεται αποκλειστικά με το να ανοιγοκλείνει πόρτες αυτοκινήτων διασφαλίζοντας ότι θα επιδεικνύουν την απαιτούμενη ανθεκτικότητα και μετά την καταπόνηση πολύχρονης χρήσης και ενίοτε «κατάχρησης».

Εξ ου και οι δυνατότητες της Rosie δεν περιορίζονται απλώς στο να ανοιγοκλείσει τις πόρτες ενός αυτοκινήτου αλλά να προσομοιώσει σε μόλις τρεις ημέρες την καταπόνηση της χρήσης μιας πόρτας αυτοκινήτου μετά από 10 χρόνια ιδιοκτησίας.

Έτσι η Rosie ανοιγοκλείνει μια πόρτα αυτοκινήτου κάθε έξι δευτερόλεπτα, εξομοιώνοντας την χρήση 10 ετών, διάστημα κατά το οποίο σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μια πόρτα αυτοκινήτου θα ανοίξει και θα κλείσει περί τις 45.000 φορές.

auto.in.gr

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024