Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το γκολ του Ντελ Πιέρο κορυφαίο στην Ιστορία της Γιουβέντους [βίντεο]

Το γκολ του Ντελ Πιέρο κορυφαίο στην Ιστορία της Γιουβέντους [βίντεο]

Η Γιουβέντους γιόρτασε την 1η Νοεμβρίου τα 120 χρόνια ζωής και κάλεσε τους οπαδούς της να ψηφίσουν το κορυφαίο γκολ στην Ιστορία της. Πρώτο σε ψήφους ήρθε το πανέμορφο τέρμα που σημείωσε ο 20χρονος τότε Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο απέναντι στην Φιορεντίνα τη σεζόν 1994-95, με το οποίο η Γηραιά Κυρία έφτασε στη νίκη με 3-2 και λίγο αργότερα στην κορυφή του Καμπιονάτο έπειτα από οκτώ χρόνια.

Η Γιουβέντους γιόρτασε την 1η Νοεμβρίου τα 120 χρόνια ζωής και κάλεσε τους οπαδούς της να ψηφίσουν το κορυφαίο γκολ στην Ιστορία της.

Πρώτο σε ψήφους ήρθε το πανέμορφο τέρμα που σημείωσε ο 20χρονος τότε Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο απέναντι στην Φιορεντίνα τη σεζόν 1994-95, με το οποίο η Γηραιά Κυρία έφτασε στη νίκη με 3-2 και λίγο αργότερα στην κορυφή του Καμπιονάτο έπειτα από οκτώ χρόνια.

Ο «Μέγας Αλέξανδρος» του ιταλικού ποδοσφαίρου, έστειλε μέσω βίντεο το δικό του ευχαριστήριο μήνυμα στους τιφόζι που επέλεξαν το γκολ του ως το κορυφαίο στην Ιστορία της Γιουβέντους.

Για εκείνους άλλωστε, ο Άλεξ είναι κάτι παραπάνω από ένας παίκτης που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας τους.

Δείτε στο βίντεο το μήνυμα και στο τέλος το γκολ του Ντελ Πιέρο:

«Γεια σε όλους. Χαίρομαι που σας απευθύνω αυτό το video για να σας ευχαριστήσω όλους, που ψηφίσατε το δικό μου γκολ απέναντι στη Φιορεντίνα ως το καλύτερο γκολ στην 120χρονη ιστορία της Γιουβέντους. Τι να πω; Είμαι πολύ χαρούμενος που σημείωσα εκείνο το τέρμα και πολύ περήφανος με το αποτέλεσμα αυτής της ψηφοφορίας. Δράττομαι της ευκαιρίας να σας δώσω μια αγκαλιά και φυσικά ‘ζήτω η Γιούβε’».


Το βίντεο της Γιουβέντους για τα 120 χρόνια της Ιστορίας της:

Π.Πέππας.

in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024