Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Τα οικονομικά προβλήματα «έπνιξαν» τον Αχαρναϊκό. Η ομάδα του Μενιδίου αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα της Football League, αφού σύμφωνα με τη διοργανώτρια αρχή υπέπεσε τρεις φορές στην ίδια παράβαση (δεν κατέβαλε χρηματικές αποζημιώσεις σε ποδοσφαιριστές της). Διαβάστε την ανακοίνωση της Football League.
Τα οικονομικά προβλήματα «έπνιξαν» τον Αχαρναϊκό. Η ομάδα του Μενιδίου αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα της Football League, αφού σύμφωνα με τη διοργανώτρια αρχή υπέπεσε τρεις φορές στην ίδια παράβαση (δεν κατέβαλε χρηματικές αποζημιώσεις σε ποδοσφαιριστές της).
Η ανακοίνωση της Football League:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της FOOTBALL LEAGUE στη δια περιφορά συνεδρίασή του την 14-11-2017, απέβαλλε την ΠΑΕ NEOΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ από το Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018, σύμφωνα με το άρθρο 24 παρ. 5 του Κανονισμού Ιδιότητας Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών, διότι υπέπεσε τρεις (3) φορές σε παράβαση που αφορά ποινές οι οποίες επιβάλλονται λόγω μη καταβολής χρηματικών αποζημιώσεων από οποιαδήποτε αιτία σε ποδοσφαιριστές».
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!