Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συρία: Πάνω από 50 άμαχοι σκοτώθηκαν σε αεροπορικές επιδρομές

Συρία: Πάνω από 50 άμαχοι σκοτώθηκαν σε αεροπορικές επιδρομές

Σε τουλάχιστον 53 ανέρχονται οι άμαχοι που σκοτώθηκαν την Δευτέρα σε αεροπορικές επιδρομές ενάντια σε μια αγορά, σε περιοχή στη βόρεια Συρία, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό που ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Νωρίτερα, η ΜΚΟ είχε κάνει λόγο για τουλάχιστον 21 νεκρούς.

Σε τουλάχιστον 53 ανέρχονται οι άμαχοι που σκοτώθηκαν την Δευτέρα σε αεροπορικές επιδρομές ενάντια σε μια αγορά, σε περιοχή στη βόρεια Συρία, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό που ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Νωρίτερα, η ΜΚΟ είχε κάνει λόγο για τουλάχιστον 21 νεκρούς, ανάμεσά τους πέντε παιδιά, στην επίθεσης με στόχο την περιοχή Αταρέμπ, που έχει οριστεί ως ζώνη «αποκλιμάκωσης».

Το Παρατηρητήριο δεν κατάφερε να εξακριβώσει αν οι επιδρομές προήλθαν από αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας του συριακού καθεστώτος ή της Ρωσίας.

Η Αταρέμπ στη δυτική επαρχία του Χαλεπίου ελέγχεται από διάφορες αντάρτικες οργανώσεις και περιλαμβάνεται στις τέσσερις ζώνες «αποκλιμάκωσης» που δημιουργήθηκαν από ξένες δυνάμεις, συμμάχους του καθεστώτος και τους αντάρτες.

ΑΠΕ/Γαλλικό,in.gr

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024