Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κωνσταντινούπολη: Ερευνάται άνδρας που πυροβόλησε γάτες

Κωνσταντινούπολη: Ερευνάται άνδρας που πυροβόλησε γάτες

Έρευνα διεξάγουν οι τουρκικές αρχές ύστερα από αποτροπιαστικό βίντεο που κυκλοφόρησε και στο οποίο εικονίζεται άνδρας να πυροβολεί γάτες στο Ουσκουντάρ της Κωνσταντινούπολης.Όπως μεταδίδει η εφημερίδα Hurriyet, κάμερα παρακολούθησης κατέγραψε άνδρα να ανοίγει πυρ εναντίον γάτων, το βράδυ της 11ης Νοεμβρίου. Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε η δημοσιοποίηση του βίντεο, όπου ο άνδρας εμφανίζεται να μιλά στο τηλέφωνο προτού ξεκινήσει να πυροβολεί.

Έρευνα διεξάγουν οι τουρκικές αρχές ύστερα από αποτροπιαστικό βίντεο που κυκλοφόρησε και στο οποίο εικονίζεται άνδρας να πυροβολεί γάτες στο Ουσκουντάρ της Κωνσταντινούπολης.

Όπως μεταδίδει η εφημερίδα Hurriyet, κάμερα παρακολούθησης κατέγραψε άνδρα να ανοίγει πυρ εναντίον γάτων, το βράδυ της 11ης Νοεμβρίου. Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε η δημοσιοποίηση του βίντεο, όπου ο άνδρας εμφανίζεται να μιλά στο τηλέφωνο προτού ξεκινήσει να πυροβολεί.

Σύμφωνα με μαρτυρία καταστηματάρχη, ο οποίος διατηρεί την επιχείρησή του στον δρόμο όπου σημειώθηκε το απεχθές περιστατικό, ο άνδρας πιθανόν να βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

«Θέλουμε να αναλάβουν οι αρχές δράση ώστε να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο καταστηματάρχης.

Έρευνα για τον άνδρα που εξαπέλυσε επίθεση ενάντια στις γάτες διενεργεί η αστυνομία της Κωνσταντινούπολης, στην προσπάθειά της να τον ταυτοποιήσει.

Το συμβάν φτάνει ύστερα από την απόφαση της τουρκικής αστυνομίας να συλλάβει άνδρα που εμφανίστηκε σε άλλο βίντεο να κλωτσά σκύλο σε πεζοδρόμιο.

Οργή προκαλεί το γεγονός ότι ο άνδρας αφότου κλώτησε τον σκύλο συνέχισε την πορεία του γελώντας. Μετά την κατάθεσή του, στην οποία δήλωσε ότι δεν θυμάται να συνέβη το περιστατικό, αφέθηκε ελεύθερος από την τουρκική αστυνομία.

in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024