Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τους ληστές ποδοσφαιριστών αναζητά η ΕΛ.ΑΣ.

Τους ληστές ποδοσφαιριστών αναζητά η ΕΛ.ΑΣ.

Μια καλά οργανωμένη σπείρα διαρρηκτών που δρα στα νότια προάστια της Αττικής και βάζει στόχο σπίτια ποδοσφαιριστών, τους οποίους παρακολουθεί, αναζητά η Ασφάλεια, μετά τα τελευταία κρούσματα.

Μια καλά οργανωμένη σπείρα διαρρηκτών που δρα στα νότια προάστια της Αττικής και βάζει στόχο σπίτια ποδοσφαιριστών αναζητά η Ασφάλεια, μετά τα τελευταία κρούσματα.

Συγκεκριμένα, το βράδυ του Σαββάτου άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στην οικία του πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή Ντέμη Νικολαΐδη και της συζύγου του Δέσποινας Βανδή, όταν εκείνοι και τα παιδιά τους απουσίαζαν από το σπίτι.

Οι ληστές φαίνεται πως παρακολουθούσαν τις κινήσεις του ζευγαριού, καθώς είχαν αρκετό χρόνο για να ψάξουν να βρουν τη λεία τους στο εσωτερικό της οικίας, στην οποία μπήκαν από ανασφάλιστο παράθυρο στο ισόγειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατάφεραν να πάρουν κοσμήματα μεγάλης αξίας και μετρητά.

Παράλληλα, τις μεσημεριανές ώρες της ίδιας ημέρας, έγιναν αντιληπτές δύο ακόμα διαρρήξεις σε σπίτια ποδοσφαιριστών. Αυτή τη φορά οι δράστες εισέβαλαν στα σπίτια των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βάντις Οτζίτζα-Οφόε και Ομάρ Ελαμπντελαουί, αποσπώντας χρηματικά ποσά.

Αγαπημένος στόχος οι ποδοσφαιριστές

Δεν είναι η πρώτη φορά που ποδοσφαιριστές γίνονται στόχος από σπείρες ληστών, οι οποίοι παρακολουθούν τα υποψήφια θύματα και αποφασίζουν να δράσουν όταν εκείνα λείπουν για επαγγελματικές υποχρεώσεις ή σε διακοπές.

Η λίστα των θυμάτων, τα οποία διέμεναν όλα στα νότια προάστια, είναι μεγάλη και περιλαμβάνει τους: Τσόρι Ντομίνγκεζ, Βίκτορ Ιμπάρμπο, Εμμάνουελ Εμενίκε, Σερζιο Αραούχο και παλαιότερα τους: Χέσους Ντάτολο, Ραούλ Μπράβο, Ριβάλντο και Εσιέν.

Οι security γλίτωσαν τον Προτό

Θύμα ληστών παραλίγο να πέσει και ο διεθνής Βέλγος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Σίλβιο Προτό. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της ομάδας του στη Βαρκελώνη για την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα, δύο άτομα επιχείρησαν να εισέλθουν στην οικία του στη Βάρη.

Ωστόσο, οι άνδρες της υπηρεσίας ασφαλείας που βρίσκονταν στην είσοδο του συγκροτήματος κατοικιών αντιλήφθηκαν τη δράση τους και τους απέτρεψαν.

Σπρέι στον προπονητή του Ατρομήτου

Στόχος της σπείρας των ληστών με το σίδερο, που εξαρθρώθηκε μετά την επίθεση σε ηλικιωμένη στην Αθήνα, ήταν και ο προπονητής του Ατρομήτου, Ντάμιρ Κάναντι, ο οποίος έμενε στον Άλιμο.

Ωστόσο, εκείνη η συμμορία δεν επιχειρούσε μόνο όταν απουσίαζαν οι ιδιοκτήτες των σπιτιών, αλλά μπήκε την ώρα που η οικογένεια κοιμόταν. Έριξαν υπνοτικό σπρέι στον Κάναντι και τη σύζυγό του, κερδίζοντας όσο χρόνο ήθελαν για να πάρουν πολύτιμα αντικείμενα, καθώς και το αυτοκίνητο που του είχε παραχωρήσει η ομάδα του Περιστερίου.

in.gr

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024