Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο μύθος Τσάβι κρεμάει τον… διαβήτη του

Ο μύθος Τσάβι κρεμάει τον… διαβήτη του

Ένας από τους κορυφαίους πασέρ που έχει αναδείξει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο κρεμάει τον… διαβήτη του στο τέλος της περιόδου. Ο Ισπανός Τσάβι ενημέρωσε ότι θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση με τη φανέλα της Αλ Σαντ του Κατάρ, αλλά προανήγγειλε ότι θα παραμείνει στο χώρο με την ιδιότητα του προπονητή.

Ένας από τους κορυφαίους πασέρ που έχει αναδείξει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο κρεμάει τον… διαβήτη του στο τέλος της περιόδου.

Ο Ισπανός Τσάβι ενημέρωσε ότι θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση με τη φανέλα της Αλ Σαντ του Κατάρ, αλλά προανήγγειλε ότι θα παραμείνει στο χώρο με την ιδιότητα του προπονητή.

Η καταμέτρηση των τίτλων του προκαλεί δέος. Κατέκτησε ένα Μουντιάλ και δύο Euro σε εθνικό επίπεδο, ενώ σε συλλογικό έχει στο παλμαρέ του τέσσερα Τσάμπιονς Λιγκ, δύο Διηπειρωτικά, δύο ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ, οκτώ πρωταθλήματα Ισπανίας, τέσσερα κύπελλα και έξι Σούπερ Καπ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Και η… συλλογή μεγάλωσε στον Κατάρ με τρεις ακόμη τίτλους το 2017 («Emir of Qatar Cup, Qatar Crown Prince Cup, Sheikh Jassim Cup) συντηρώντας τον μύθο του.

Ύστερα από αυτή την περίλαμπρη διαδρομή ο βραχύσωμος, αλλά τεράστιος ποιοτικά Τσάβι δήλωσε: «θα είναι η τελευταία μου σεζόν ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Θέλω να πάρω την άδεια για προπονητής τον επόμενο χρόνο και να ακολουθήσω αυτή την καριέρα».

Αναφέρθηκε δε και στα… μηνύματα που έλαβε από το σώμα του: «είχα τη μεγάλη τύχη και χαρά να μην αντιμετωπίσω σοβαρό τραυματισμό όλα αυτά τα χρόνια και πιστεύω ότι η καριέρα μου φτάνει στο τέλος της. Αντιλαμβάνομαι ότι κουράζομαι πιο εύκολα και είναι πιο δύσκολο να αναρρώσω και να προετοιμαστώ για το κάθε επόμενο παιχνίδι».

in.gr

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024