Φιλικό με την Τσουκαρίτσκι θα δώσει η ΑΕΚ την Πέμπτη στα Σπάτα. Ο Μανόλο
Χιμένεθ θα έχει την ευκαιρία να «τσεκάρει» την αγωνιστική
κατάσταση των Κονέ, Τσιγκρίνσκι, καθώς και τους νεαρούς Σταμούλη,
Τσιβελεκίδη, από την Β’ ομάδα.

Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των αναμετρήσεων των εθνικών ομάδων προσφέρεται για φιλικά, προκειμένου οι παίκτες να διατηρήσουν τον αγωνιστικό ρυθμό.

Για την ΑΕΚ, αυτό το κενό παρέχει τη δυνατότητα και για το «τσεκάρισμα» της κατάστασης παικτών που είτε προέρχονται από τραυματισμούς και πολύμηνη απουσία, είτε… δοκιμάζονται.

Όπως για παράδειγμα οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Παναγιώτης Κονέ, που εντάσσονται στην πρώτη κατηγορία, αλλά και οι νεαροί Γιάννης Τσιβελεκίδης και Κώστας Σταμούλης, που βρίσκονται στην δεύτερη.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει το απόγευμα της Πέμπτης (18:30) τη σερβική Τσουκαρίτσκι στα Σπάτα, σε ένα ματς που ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Ουκρανό στόπερ και στον Έλληνα χαφ. Οι οποίοι ήταν για ένα σημαντικό διάστημα εκτός δράσης.

Ενώ παράλληλα, θα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει την κατάσταση των νεαρών Σταμούλη και Τσιβελεκίδη (δεξί μπακ και στόπερ αντίστοιχα), οι οποίοι προέρχονται από την Κ20. Αλλά εδώ και μερικές μέρες προπονούνται με την πρώτη ομάδα.

in.gr