Την εναρκτήρια ομιλία στην Ευρω - Αραβική Διάσκεψη «Προς μια Σταθερή Συμμαχία» που πραγματοποιείται στις 9 και 10 Νοεμβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, θα εκφωνήσει την Πέμπτη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Την εναρκτήρια ομιλία στην Ευρω – Αραβική Διάσκεψη «Προς μια Σταθερή Συμμαχία» που πραγματοποιείται στις 9 και 10 Νοεμβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, θα εκφωνήσει την Πέμπτη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός θα έχει διαδοχικές συναντήσεις στο Μέγαρο Μαξίμου:
Στις 12:00 με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη
Στις 13:00 με τον πρωθυπουργό της Μάλτας, Τζόσεφ Μουσκάτ
Στις 14:00 με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιο για την Ενεργειακή Ένωση, Μάρος Σέφτσοβιτς, οι οποίοι θα βρεθούν στην Αθήνα προκειμένου να συμμετάσχουν στις εργασίες της συνόδου.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.