Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Μπακογιάννη: Ύβρις αυτό που γίνεται με τον Κουφοντίνα

Άμεση ήταν η αντίδραση της Ντόρας Μπακογιάννη, λίγα λεπτά μετά την έξοδο του Δ.Κουφοντίνα από τις φυλακές Κορυδαλλού. «Είναι ύβρις αυτό που γίνεται. Αν σεβόταν τον νόμο ο Κουφοντίνας δεν θα έπαιρνε ένα 45αρι πιστόλι και θα αφαιρούσε τη ζωή ανθρώπων»,ανέφερε χαρακτηριστικά.

Άμεση ήταν η αντίδραση της Ντόρας Μπακογιάννη, λίγα λεπτά μετά την έξοδο του Δ. Κουφοντίνα από τις φυλακές Κορυδαλλού. «Είναι ύβρις αυτό που γίνεται. Αν σεβόταν τον νόμο ο Κουφοντίνας δεν θα έπαιρνε ένα 45αρι πιστόλι και θα αφαιρούσε τη ζωή ανθρώπων», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Κουφοντίνας, πρόσθεσε η κ. Μπακογιάννη «έδωσε στον εαυτό του το δικαίωμα να είναι κριτής, δικαστής και εκτελεστής» και αναρωτήθηκε απαντώντας στη δικηγόρο του Ιωάννα Κούρτοβικ λέγοντας «εμείς ασχημονούμε που έχουμε βγει από το πρωί και φωνάζουμε;».

Η κ. Μπακογιάννη, πρόσθεσε λέγοντας ότι «δεν αισθάνομαι καλά που βλέπω τον δολοφόνο του συζύγου μου. Δεν με νοιάζει αν η κ. Κούρτοβικ λέει ότι ασχημωνώ. Στη μάνα του Αξαλιάν τι θα πει ο Κουφοντίνας; Χάρηκα για την γνωριμία;».

in.gr

Sports in

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την Μακάμπι στη φετινή Euroleague (vids)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ σε 9 εκτός έδρας παιχνίδια με τις top-10 ομάδες της Euroleague κέρδισε μόνο τον Παναθηναϊκό, τον οποίο μάλιστα νίκησε δύο φορές στην Αθήνα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024