Επίθεση από το γιο του Κουφοντίνα στον Κυριάκο Μητσοτάκη
Επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε μέσω Facebook ο γιος του Δημήτρη Κουφοντίνα, Εκτωρ, για το ζήτημα της διήμερης άδειας του πατέρα του από τη φυλακή.
Επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε μέσω Facebook ο γιος του Δημήτρη Κουφοντίνα, Εκτωρ, για το ζήτημα της διήμερης άδειας του πατέρα του από τη φυλακή.
«Πέφτουν οι μάσκες λοιπόν. Βλέπουμε ποιοι παρενέβαιναν στη δικαιοσύνη που αρνιόταν το δικαίωμα στην άδεια εδώ και 8 χρόνια, παραβιάζοντας κατάφωρα και συστηματικά τον νόμο, ζητώντας επίμονα μια δήλωση αποκήρυξης» σημειώνει στην ανάρτησή του ο Εκτωρ Κουφοντίνας.
Και προσθέτει: «Σήμερα δεν έγινε τίποτε άλλο από το πιο απλό και αυτονόητο: Εφαρμόστηκε ο νόμος. Ο ισχύον νόμος. Ο αστικός νόμος. Έστω και με καθυστέρηση 8 ετών. Το μόνο που είναι “αδιανόητο” κ. Μητσοτάκη είναι το θράσος σου. Μια λέξη μόνο: Siemens».
in.gr
- Ο Τραμπ λέει ότι η Βενεζουέλα θα αγοράζει μόνο αμερικανικά προϊόντα από την πώληση του πετρελαίου της
- Πόσο αυξήθηκαν οι μισθοί το 2025 – Που έγιναν οι περισσότερες προσλήψεις
- Ποιος είναι ο 92χρονος δικαστής του Νικολάς Μαδούρο;
- Nike, Μαδούρο και meme power: όταν το branding επισκιάζει τη σύλληψη
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Σε τεντωμένο σχοινί
- Οι ΗΠΑ θα πωλούν το πετρέλαιο της Βενεζουέλας επ΄αόριστον λέει ο υπουργός Ενέργειας Ράιτ
