
Στη διάθεση της Εθνικής και του Σκίμπε ο Παπασταθόπουλος
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος προπονήθηκε απόψε και τέθηκε στη διάθεση του Μίχαελ Σκίμπε για τον αγώνα της Πέμπτης με την Κροατία, στο Ζάγκρεμπ. Ο αρχηγός της Μπορούσια Ντόρτμουντ, που προέρχεται από τον τραυματισμό στον αγώνα με την Μπάγερν, πονάει ακόμα αλλά όπως έχει αποδείξει, αγώνες τέτοιου ειδικού βάρους δεν τους χάνει.
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος προπονήθηκε απόψε και τέθηκε στη διάθεση του Μίχαελ Σκίμπε για τον αγώνα της Πέμπτης με την Κροατία, στο Ζάγκρεμπ.
Ο αρχηγός της Μπορούσια Ντόρτμουντ, που προέρχεται από τον τραυματισμό στον αγώνα με την Μπάγερν, πονάει ακόμα αλλά όπως έχει αποδείξει, αγώνες τέτοιου ειδικού βάρους δεν τους χάνει.
Αντίθετα, ο Βασίλης Τοροσίδης θα είναι στον πάγκο για να προφυλαχθεί, καθώς και από μεγαλύτερο πρόβλημα προέρχεται (θλάση α΄ βαθμού) και ο προπονητής του τον θέλει έτοιμο στη ρεβάνς του «Γ. Καραϊσκάκης», την προσεχή Κυριακή (12/11).
Κατά τα λοιπά, η τελευταία προπόνηση της Εθνικής δεν είχε εκπλήξεις για το τεχνικό επιτελείο, που πάντως καλείται να βρει τις λύσεις στα θέματα που δημιουργούν οι απουσίες των Μανωλά, Μάνταλου και Δώνη.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Χάος στο Παρίσι, επεισόδια οπαδών της Παρί Σεν Ζερμαίν με αστυνομικούς [video]
- Με το λογότυπο της Παγκόσμιας Ημέρας για τη Σκλήρυνση Κατά Πλάκας φωταγωγήθηκε η Βουλή
- Ο πόλεμος στο Ιράν κοστίζει στους Αμερικανούς καταναλωτές σχεδόν 60 δισεκατομμύρια δολάρια
- Γιορτή σήμερα 31 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 31.05.2026]
- ‘Ετσι αποθέωσε η Euroleague τον Πίτερς (vid)


