
Δεν προπονήθηκε ο Σίνγκλετον, ενόχληση στο γόνατο
Χωρίς τον Κρις Σίνγκλετον συνεχίστηκε την Τετάρτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού εν όψει της αναμέτρησης της Παρασκευής (10/11, 21:00) με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την 6η αγωνιστική της Euroleague. Ο Αμερικανός φόργουορντ έμεινε περισσότερο για προληπτικούς λόγους εκτός προπόνησης, αφού ένιωσε μια ενόχληση στο δεξί γόνατο και ακολούθησε θεραπεία.
Χωρίς τον Κρις Σίνγκλετον συνεχίστηκε την Τετάρτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού εν όψει της αναμέτρησης της Παρασκευής (10/11, 21:00) με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την 6η αγωνιστική της Euroleague.
Ο Αμερικανός φόργουορντ έμεινε περισσότερο για προληπτικούς λόγους εκτός προπόνησης, αφού ένιωσε μια ενόχληση στο δεξί γόνατο και ακολούθησε θεραπεία.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Γιορτή σήμερα 25 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]
- Ξέσπασε ο Νεϊμάρ: «Μπορώ να προπονηθώ ή θα με κρίνετε και γι’ αυτό;» (vid)
- Βιομηχανία αγωγών κατά κυβερνήσεων από εταιρείες υπερεπεξεργασμένων τροφίμων
- Ρωσικός πύραυλος σκοτώνει 10 άτομα σε έκθεση αμυντικών συστημάτων – Δεν έπρεπε να γίνει ποτέ λέει ο Ζελένσκι
- Ο Ραζνάτοβιτς «έστειλε» τον Μάριο Χεζόνια στους Καβαλίερς



